4 parfumuri de bărbați pe care le puteți dărui de Crăciun

Suntem în Decembrie, cea mai frumoasă și darnică lună din an. Cu toții ne gândim la ce cadouri să facem celor dragi. Imediat după flori și decorațiuni, parfumurile sunt în top. Atât pentru reprezentantele sexului frumos, cât mai ales pentru bărbați.

Deși doamnele și domnișoarele cumpără mai multe parfumuri, domnii sunt cei ce folosesc parfumul mai des decât o femeie. Și trebuie să recunoaștem, de multe ori ni se pare că parfumurile bărbătești miros mult mai bine decât ale noastre. Și dacă tot vorbim despre Crăciun și daruri, în acest articol vă recomand 4 parfumuri bărbați pe care le puteți pune sub brad.

4 parfumuri bărbați care-i pot satisface chiar și pe cei mai exigenți dintre ei

De cele mai multe ori, atunci când nu știi ce cadou să oferi tatălui, fratelui sau iubitului, dar le cunoști preferințele, cea mai sigură variantă este alegerea unui parfum. Căci trebuie să recunoaștem, ne place la nebunie să miroasă bine. Un parfum bun este întotdeauna un cadou ideal.

    Juliette Has a Gun Another Oud

Apa de parfum Juliette Has a Gun Another Oud este un parfum oriental, lemnos modern, potrivit în zilele reci.

Parfumul Another Oud aparține brandului Juliette Has a Gun, ceea ce înseamnă că este în trendul parfumurilor de oud. Asta deși interpretarea sa este modernă, cu iz de  univers contemporan al țărilor arabe.

Are o compoziție intensă, cu aromă de zmeură suculentă, bergamotă, ambroxan catifelat și calmant, cu o aromă asemănătoare ambrei și vaniliei. Acestea se combină perfect cu moscul alb fin, de unde rezultă un parfum provocator și sexy.

Iar faptul că este unisex, poate fi purtat atât de bărbați cât și de femei, este un mare plus. Îl puteți purta amândoi.

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme

Apa de toaletă pentru bărbați Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme este perechea masculină a parfumului pentru femei Jean Paul Gaultier Scandal. Varianta pentru bărbați este un parfum oriental, cu tonuri lemnoase. A fost lansat chiar anul acesta.

Flaconul este reîncărcabil, designul acestuia fiind foarte modern, un pătrat imperfect și un capac în formă de coroană.

Tonurile de debut, salvie și mandarină, alături de nota caldă și dulce de fasole tonka, completată armonios de caramel, la care se adaugă acordul de vetiver, perceptibil mai ales la estomparea parfumului, fac ca această compoziție să emane o aură demnă de un rege.

Jean Paul Gaultier Le Beau

Apa de toaletă Jean Paul Gaultier Le Beau este intensă și fresh. Este un parfum lemnos, aromatic ce face orice bărbat să se simtă irezistibil.

Aroma bogată și fascinantă a boabelor de tonka se combină cu lemnul de cocos și cu tonurile răcoroase de bergamotă, rezultând un parfum sexy și seducător. Cadoul ideal pentru cei mai tineri dintre bărbații dragi nouă.

Amouage Imitation

Apa de parfum Amouge Imitation este un parfum cu note condimentate și de piele, potrivit bărbatului îndrăzneț. Este o creație unică dedicată bărbatului modern.

Notele intense de piele fac ca acest parfum să fie potrivit oricărui tip de piele, să fie o amprentă personală. Notele condimentate de nucșoară, piper negru și cedru îi oferă un aer puternic masculin.

Este un parfum ideal pentru bărbații fermecători, nesupuși regulilor sau cuprinși de prejudecăți.

 

La capitolul cadouri bărbați, pe lângă parfumuri puteți alege și produse de bărbierit sau seturi de cosmetice, cu care nu veți da greș.

 

2 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Top 3 cadouri parfumate pe care să le oferi în dar în luna cadourilorArticolul următor: 5 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul când vrei să adopți un câine adult

Related posts

Comentarii

  • GAVRILOVICI VIORICA

    februarie 5, 2022 at 10:48
    Răspunde

    Super parfumuri !

  • Inna Alina

    februarie 5, 2022 at 10:18
    Răspunde

    Super!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate