Și copiii folosesc parfum?

Iubim parfumurile, folosim parfum și trăim înconjurați de parfumuri. Indiferent de anotimp sau de ocazie, mirosul unui nou parfum ne poate face să zâmbim, ne poate schimba în bine starea de spirit. Dar ce te faci când cei mici te copiază și cum prind sticluța cu licoarea magică încep să dea puf după puf până ce parfumul tău preferat devine doar o sticluță goală?

Ei bine, eu sunt pățită. Așa că am hotârăt să le cumpăr și copiilor propriile lor parfumuri încă de când erau micuți. Au devenit foarte serioși la acest capitol. Știau că fiecare avem parfumul nostru și nu umblăm niciunul dintre noi cu parfumul celuilalt.

Cum am ales primul parfum pentru copii

Primele dăți am ales parfumuri doar prin prisma ambalajului, cu personajele lor preferate din desene. Dar nu de fiecare dată erau ce trebuie. Am dat și peste parfumuri cu miros de Doamne Ferește, dar și peste parfumuri care stimulează simțurile și evocă amintiri plăcute.

Vreau să menționez că niciodată nu se dau pe piele cu parfum, ci pe banta de jos a maioului sau pe banta de sus de la pantalon.

Vă arăt câteva dintre parfumurile pe care le folosesc copiii acum, dar mai ales preferatul băieților și de ce.

                                                                                    Disney Cars McQueen

În ultimii doi ani am tot comandat de pe Notino parfumuri pentru copii și băieții s-au declarat mari fani ai unui parfum din colecția Cars. Ei spun că miroase identic cu parfumul lui tătăicu. Tati folosește de peste zece ani Blue de la Avon și chiar acest parfum se aseamănă mult. Cumva îi ajută să-și aline dorul și îi face să viseze la următoarea vacanță petrecută alături de tătăicu.

Apa de toaletă Disney Cars McQueen este o idee foarte bună de cadou pentru micuții aventurieri.

                                                                                    EP Line Paw Patrol

Recunosc că prima dată l-am comandat datorită faptului că este un parfum inspirat de personajele din unul dintre desenele preferate ale băieților . Apoi pur și simplu mă anunțau că mai au puțin și le mai comandam unul. Sunt la al treilea. Lor le place. Ei zic că aduce puțin cu cel de mai sus.

                                                                                    EP Line Frozen

Micuța mea prințesă este mare fan Frozen de când o știu. Efectiv adoră personajele acestei povești. Primul parfum a fost cu Ana, Apoi unul cu surorile și mai apoi unul doar cu Elsa.
De fiecare dată când a primit un parfum din colecție a fost atât de fericită încât a dormit cu el sub pernă. Așa își manifestă ea afecțiunea pentru un obiect care îi place extraordinar de mult. Așadar, dacă aveți prințese care iubesc Frozen, nu ezitați să le faceți o mică bucurie fără o ocazie anume.
Această apă de toaletă are un parfum citric și floral.

                                                                      EP Line Disney Minnie Mouse

Ca orice fetiță și pitica mea este fan Minnie Mouse. Așa că  n-am stat pe gânduri și la una dintre comenzile plasate pe Notino am adăugat în coș și Apa de toaletă EP Line Disney Minnie Mouse. Mi-a plăcut designul flaconului și poza drăgălașă cu adorabila Minnie. Să mai spun cât de încântată a fost și de acest micuț dar? Bucuria de pe chipul ei a spus multe.

 

Chiar dacă știu că formula este foarte blândă cu pielea copiilor, așa cum am scris mai sus, nu se dau pe piele. Doar pe hăinuțe.

Așadar, dacă copiii vă privesc cu interes cum vă parfumați dimineața, nu ezitați să le dăruiți o apă de toaletă. Atunci când comandați necesarul de produse din categoria mama și copilul adăugați și un parfum pentru copii. Cu șiguranță se vor bucura mult.

5 comentarii
8 like-uri
Articolul anterior: Hrana adecvată pisicilor gestante și juniorilorArticolul următor: Păr creț? Iată 3 produse hidratante pentru îngrijirea buclelor.

Related posts

Comentarii

  • Izabella Stefania Stoica

    martie 3, 2022 at 11:53
    Răspunde

    Aproape ma faci sa imi cumpar si eu! :))))

  • Asaftei Simona

    februarie 15, 2022 at 13:31
    Răspunde

    Și eu le cumpăr parfum fetițelor mele ,dar de la Avon ,de pe Notino nu am cumparat parfum pentru copii ,doar pentru mine cumpăr mereu […] Citește mai multȘi eu le cumpăr parfum fetițelor mele ,dar de la Avon ,de pe Notino nu am cumparat parfum pentru copii ,doar pentru mine cumpăr mereu tot ce am nevoie și au produse foarte bune și livrarea este rapidă .Chiar o să mă uit și eu la aceste parfumuri . Read Less

  • GAVRILOVICI Viorica

    februarie 8, 2022 at 18:40
    Răspunde

    Foarte interesante sunt aceste parfume pentru copii ! Sa le foloseasca sanatosi ! Multumesc frumos pentru informatii si pentru recomandare !

  • Simona Banica

    februarie 8, 2022 at 13:20
    Răspunde

    Frumos ca și cei mici au un parfumul dedicat lor!

  • Inna Alina

    februarie 8, 2022 at 13:13
    Răspunde

    Super,sa se bucure micuții de ele!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate