TOP 3 matte lipstick potrivite acestui sezon

A venit primăvara bine-mi pare, scoatem rujul la plimbare. Matte lipstick. Asta datorită faptului că nu mai purtăm masca. În sfârșit!

Am așteptat doi ani să putem pune în valoare cel mai popular produs de machiaj pentru femei, rujul!

Dacă mă întrebați pe mine, în ultimii 4-5 ani am făcut o pasiune pentru rujurile mate. Asta poate și pentru că sunt potrivite oricărui moment al zilei, indiferent de ocazie sau eveniment.

3 nuanțe Matte Lipstick pentru primăvara

Aleg să folosesc ruj mat nu doar pentru culoare, ci și datorită faptului că sunt mult mai pigmentate, ceea ce înseamnă că sunt și mult mai rezistente. Din câte am citit, ingredientele nu diferă față de celelalte rujuri, doar au mai mult pigment și pudră fixatoare. În general au o cantitate mai mică de uleiuri, ceea ce înseamnă că este posibil să usuce buzele. Bineînțeles, nu este general valabil, dar da, se întâmplă.

Cele trei rujuri pe care le recomand în acest articol nu fac parte din categoria celor ce usucă buzele. Sunt rujuri hidratante, ușor de aplicat și în culori vibrante, perfecte pentru acest sezon!

 

MAC Cosmetics Matte Lipstick

Este celebrul ruj mat de la Mac, disponibil în peste 30 de nuanțe. Potrivit oricărui moment al zilei, oferă o acoperire perfectă dintr-o singură aplicare. Are o textură cremoasă și este foarte pigmentat. Recomand hidratarea buzelor înainte, în special aplicarea unui strat subțire de balsam, pentru o aplicare perfectă și o întindere mai ușoară.

Maybelline SuperStay Matte Ink

Este unul dintre cele mai practice rujuri din punct de vedere al aplicării, datorită formei aplicatorului. Este disponibil în mai multe nuanțe super pigmentate.

Are un preț foarte accesibil pentru ceea ce oferă, în sensul că are o rezistență extrem de mare și nu se întinde după uscare. Nu este nevoie să fie aplicat în mai multe straturi, are o acoperire perfectă din prima.

Consider că rujul roșu conferă senzualitate buzelor, este o alegere clasică dar de efect. Indiferent de ten și culoarea parului, roșul pe buze este mereu la modă. Importantă este nuanța și calitatea rujului.

Eveline Cosmetics Matt Magic

Este un ruj intens pigmentat și ușor de aplicat, având un aplicator de precizie. Fiind un ruj lichid definește perfect buzele.

Deși este un ruj mat și are o acoperire opacă asigură un nivel optim de hidratare al buzelor. Bineînțeles, este disponibil în mai multe nuanțe.

Dacă tot a venit primăvara, este și păcat să nu folosim culori vii care să ne dea o stare de bine. Rujul întotdeauna emană feminitate, ne face să ne simțim bine, să avem încredere în noi.

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Păr creț? Iată 3 produse hidratante pentru îngrijirea buclelor.Articolul următor: Târg de Antichități la Vivo- poze

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate