Transpirație și pete inestetice la subraț? Iată câteva recomandări de antiperspirant bun.

Transpirația excesivă la subraț apare mai ales din adolescență. Mare parte dintre oameni se confruntă cu transpirația și petele inestetice de la subraț. Indiferent de vârstă, cu toții vor să se simtă confortabil și să aibă o senzație de prospețime întreaga zi. Primul pas este acela de a găsi un antiperspirant bun, de calitate care să protejeze împotriva transpirației neplăcute.

Cu cât se apropie mai mult sezonul cald, cu atât este mai îngrijorător pentru cei ce se confruntă cu transpirația excesivă.

Ce este transpirația?

Transpirația este un fenomen absolut natural care apare în momentul în care depunem efort, în zilele călduroase sau chiar când suntem răciți.

Dacă vorbim despre zona axilelor, glandele sudoripare secretă transpirația, ceea ce înseamnă că aceasta elimină căldura excesivă din organism și îl răcește rapid. Practic, scopul este acela de a menține constantă temperatura corporală. Vara, în astfel de momente articolele vestimentare precum cămășile și tricourile au de suferit din cauza petelor neplăcute.

De multe ori mai există și problema mirosului neplăcut al transpirației care apare în momentul în care apa curată eliminată întâlnește bacteriile.

 

Antiperspirant sau deodorant?

În momentul de față putem alege dintr-o gamă variată de antiperspirante de foarte multe tipuri. În funcție de preferințele și nevoile fiecăruia, există antiperspirant spray, antiperspirant cu bilă sau rollo-on, antiperspirant solid, stick sau cremă.

La fel se găsesc și deodorantele, de foarte multe tipuri, de la diferite branduri.

Dar care este diferența dintre ele?

  • Antiperspirant: previne procesul de transpirație, ajută la păstrarea axilelor uscate. Ceea ce înseamnă că nu vor mai exista pete inestetice pe haine.
  • Deodorant : împiedică reacția transpirației cu bacteriile de pe suprafața pielii, adică combate mirosurile neplăcute.

Bineînțeles, dacă totul a evoluat atât de mult în ultimii ani, era împosibil să nu existe o combinație între cele două. Găsiți produse duale, deodorant-antiperspirant. 2în 1, cum s-ar zice. Bye-bye miros neplăcut și pete inestetice.

Oferta bogată de pe piață nu oferă doar produse pentru femei, ci și pentru bărbați.

Dacă nu știți ce să alegeți, trebuie să vă gândiți doar dacă aveți nevoie de un antiperspirant puternic contra transpirației excesive sau de un antiperspirant pentru pielea sensibilă, fără substanțe iritante.

Sau poate doriți să folosiți un produs parfumat. Găsiți în diverse arome de fructe, de flori, de plante, sau puteți opta pentru un antiperspirant fără parfum.

Dacă obișnuiți să folosiți produse cu o etichetă cât mai curată, există antiperspirante naturale, fără substanțe chimice în compoziție, precum un deodorant fără aluminiu.

 

În funcție de situația în care vă aflați sau de preferințe, alegeți întotdeauna produsul care să vă facă să vă simțiți siguri pe voi și care să vă facă să vă bucurați de prospețime întreaga zi!

0 comentarii
1 like
Articolul anterior: Târg de Antichități la Vivo- pozeArticolul următor: Costum de baie tankini Kenya Negru/Alb

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate