Costum de baie tankini Kenya Negru/Alb

Chiar dacă sezonul estival încă n-a venit, eu simt că bate la ușă. Prea cald și bine a fost zilele acestea. Vremea mi-a dat o stare atât de bună încât am comandat deja un costum de baie.

Costum de baie tankini Kenya Negru/Alb-K803

Știți deja că nu am corpul acela zvelt și tonifiat pentru costumele din două piese, care lasă mai tot corpul la vedere. De când am devenit prima dată mămică am rămas cu câteva kilograme în plus, apoi după celelalte două sarcini s-au tot adunat și aici au rămas. Am încercat, am ținut dietă, am mers la Zumba, am biciclit 3sezoane la rând, de primăvara până toamna târziu zi de zi și kg în plus nu s-au lăsat duse.

De aceea în ultimii ani am purtat doar costume întregi, dintr-o singură piesă. Doar așa m-am putut simți confortabil la plajă. Pentru că da, locuiesc aproape de mare și îmi place să fac plajă.

Vara aceasta însă, am ales să port un costum de baie din două piese. Nu, nu este ca cele clasice, am găsit ceva mai bun decât atât.

Am găsit un costum de baie perfect pentru a ascunde imperfecțiunile din jurul taliei. Pentru a ascunde burta și vergeturile mai exact.

Este un costum din două piese, mai atipic. Are un maieu larg cu o bustieră atașată și slip clasic reglabil în laterale. Bustiera conține și pernițe din burete, detașabile dar și bretele reglabile. Chiar arată tare drăguț și la probă mi s-a părut și super confortabil.

Materialul se simte bine la atingere, pare foarte calitativ. La compoziție am văzut că este 82% Poliamida -18% Elastan.

Copiii mi-au spus că arăt ca o zebră, de la dungile de pe bustieră și slip.😂

Eu l-am comandat de pe plaja.biz , de unde mi-am tot luat în ultimii ani costum și rochiță de plajă.

Pe scurt, îmi place mult modelul acestui costum, îmi dă o super stare de bine știind că voi purta vara aceasta costum din două piese. Și că, în același timp pot ascunde imperfecțiunile cu care încă nu mă pot împăca pe deplin.

 

3 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Transpirație și pete inestetice la subraț? Iată câteva recomandări de antiperspirant bun.Articolul următor: Costum De Baie cu protecție solară – pentru fetițe

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate