Costum De Baie cu protecție solară – pentru fetițe

Știți că de ceva timp tot vorbesc pe rețelele sociale despre natural, despre sustenabilitate și reciclare. În acest articol vreau să aduc în atenția părinților un costum de baie cu protecție solară, realizat din materiale reciclabile. Prietenos cu pielea copiilor dar și cu mediul înconjurător. Practic, este un costum de baie ideal!

Costum de baie cu protecție solară

De curând i-am descoperit pe cei de la IYA Concept și mi-a făcut plăcere să citesc mai multe despre ei. Și-au propus să celebreze naturalețea pură prin intermediul creațiilor vestimentare speciale realizate cu responsabilitate față de mediul înconjurător.

Aceștia susțin conceptul de sustenabilitate folosind strict materiale organice, materiale reciclate sau materiale biodegradabile, provenite din resurse regenerabile.

Și dacă tot se apropie cu pași repezi sezonul estival, am vrut pentru fetița mea un costum de baie cu protecție solară. Am pus-o pe ea să aleagă. Nu se putea hotărî între un costum de baie întreg și unul din două piese. Până la urmă a ales modelul Reef Elephants. Să știți că pe site găsiți o mulțime de modele de costume de baie pentru bebeluși, slip baie băieți dar și costum de baie cu protecție uv bebeluși.

Din ce am citit în descriere, modelul ales de pitica mea este un costum de baie cu protecție UPF50, perfect pentru plajă, dar și pentru piscină, realizat din polyester reciclat 85% şi elastan 15%. Mai scrie și că se usucă repede, ceea ce este foarte bine pentru noi.

Vreau să vă las aici prima noastră impresie, în cazul în care nu ați văzut story-urile cu unboxing-ul.

Costum de baie din materiale reciclabile

Nu am cum să nu vă spun că primul lucru drăguț, care m-a impresionat a fost ambalajul. Punga de hârtie cu un mesaj fix pe placul meu.

Apoi am descoperit minunăția din interior. Costumul de baie era ambalat într-o pungă de plastic, RECICLABILĂ și ea. Atenția asta la detalii merită toată aprecierea.

Și-apoi am scos la lumină minunăția de costum de baie, pe care micuța mea domnișoară aproape nici nu m-a lăsat să îl pozez. Voia să îl probeze.

Adevărul este că are un imprimeu simpatic, vesel și colorat, care-mi place și mie, nu numai copilei! Este foarte drăguț! Materialul se simte bine,plăcut la atingere, pare de foarte bună calitate. Ceea ce mă încântă. Să mai spun și că pe una dintre etichete scrie că este realizat din pet-uri reciclate?

Îi vine perfect, mai că voia să doarmă îmbrăcată cu el, ceea ce înseamnă că este și confortabil. Mă tot întreabă zilnic când vine vara, să poată merge la plajă cu noul ei costum de baie.

Pe scurt, suntem foarte încântate!

Consider că este foarte important ca atunci când alegem costume de baie copii (și nu numai) să ne uităm cu atenție la detalii. Pe lângă model și imprimeu, protecția împotriva razelor nocive ale soarelui este foarte importantă. La fel de important este materialul, să fie antialergenic. Dacă ați opta pentru produse realizate total sau parțial din materiale reciclate, ați face un dublu bine. Având această opțiune, eu zic că am arăta o mai mare responsabilitate față de mediul înconjurător.

 

Voi ce ziceți? Ați alege pentru vara aceasta un costum de baie cu protecție solară, realizat din materiale reciclabile?

 

 

 

3 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Costum de baie tankini Kenya Negru/AlbArticolul următor: Fairy Max Power – beneficiile noului ambalaj

Related posts

Comentarii

  • Asaftei Simona

    iunie 12, 2022 at 13:00
    Răspunde

    Este absolut superb ,imi place foarte mult și chiar o să mă uit și eu pe site-ul lor să cumpăr la fete ,că nu au […] Citește mai multEste absolut superb ,imi place foarte mult și chiar o să mă uit și eu pe site-ul lor să cumpăr la fete ,că nu au nici un costum de baie cu protecție solară .Să-l poarte cu mare drag prințesa ! Read Less

  • Lorena Anamaria Zamfir

    iunie 12, 2022 at 09:34
    Răspunde

    Merci pentru recomandare. E foarte frumos.

  • Inna Alina

    iunie 12, 2022 at 09:14
    Răspunde

    Foarte tare,da as alege!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate