Fairy Max Power – beneficiile noului ambalaj

Nu știu cum este la voi, dar la mine în permanență este chiuveta plină. Nu mă plâng și nici nu mă întreb de unde, căci am trei mici termite care ciugulesc în permanență. Oricât aș spăla de des vasele, mereu apar altele și altele. Ideea e că acum sunt mai relaxată, am scăpat de un stres în plus de când am început să folosesc noul Fairy Max Power. Ador tehnologia antis-curgere, îmi este de mare ajutor!

Noul Fairy Max Power de pana la 4 ori mai rapid în eliminarea grăsimii dificile! 

Folosesc detergent de vase Fairy de nici nu mai știu câți ani. V-am mai scris și AICI.  Întotdeauna a fost foarte bun și eficient în lupta cu murdăria și grăsimile, dar noua formulă pe care o folosesc astăzi este TOP!

Urmele dificile de mâncare și grăsime se îndepărtează mult mai repede și mai ușor de pe orice fel de vase, iar după clătire rămân ca noi. Și folosesc o cantitate foarte mică de detergent deoarece formula sa este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe masură ce speli.

Lăsând la o parte calitatea detergentului, vreau să vă spun câte ceva despre noul ambalaj. Este de-a dreptul revoluționar! Ați văzut că e cu susu-n jos?

Ei bine, s-a folosit tehnologia anti-scurgere, fiind prima sticlă poziționată invers din categoria detergenților de vase. Practic, este fără capac, pentru o dozare rapidă și ușoară.

Beneficii Fairy Max Power

Noua Formula este mult mai puternică și distruge cu usurință urmele de mâncare arsă și straturile de grăsime, astfel termini treaba mult mai repede și-ți rămâne timp și pentru tine!

  1. Tehnologie antiscurgere – Prima sticlă întoarsă cu susul în jos pentru a preveni scurgerile. Am scăpat de stresul că am uitat capacul deschis și găsesc tot blatul de la bucătărie plin cu detergent de vase…
  2. Dozare ușoara – Mai ușor de ținut și de folosit pentru a economisi timp și efort.
  3. Fără capac – adio grija capacului care se murdărește sau se rupe, bun venit bucuriei de a consuma până la ultima picătură de detergent. 

Noul Fairy Max Power vine în 3 variante de arome: Arbore de ceai, Lămâie și Rodie.

Practic, dacă luam în calcul toate beneficiile, eu zic că este un detergent de vase super economic. Ai nevoie de o cantitate foarte mică la spălat o chiuvetă de vase, nu se risipește nicio picătură de aiurea, plus că îl consumi fix până la ultima picătură. Ce-ți poți dori mai mult decât atât?

Să nu mai spun și de timpul economisit. Acești detergenți au fost concepuți special pentru ca noi să petrecem mai puțin timp în bucătărie și cât mai mult timp făcând lucruri care ne plac cu adevărat.

Pot să spun că da, Fairy Max Power a devenit un prieten de nădejde în bucătărie!

Tu ai încercat noua formulă în ambalajul revoluționar? 

 

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Costum De Baie cu protecție solară – pentru fetițeArticolul următor: De ce trebuie să folosim cosmetice cu protecție solară

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate