Atmosferă de festival la Vivo Constanța! Concert Smiley

Vivo Constanța a comis-o iar și tare dor ne-a fost! Au organizat în stilul lor NOAPTEA REDUCERILOR, ceea ce a însemnat o bucurie imensă pentru noi, căci a avut loc un super concert marca Smiley!

Noaptea reducerilor la Vivo Constanța

Aseară, 23 iunie 2022, distracția a început de la ora  19:00 în parcarea exterioară a centrului comercial. Seara a început cu DJ DOBRIKAN care a făcut atmosferă, ne-a „încălzit” pentru ceea ce urma să înceapă de la ora 21:00. Concertul lui Smiley! 🥳

A fost nebunie când a apărut Smiley pe scenă, în stilul lui caracteristic, a făcut glume, a avut o intervenție care se pare că nu s-a lipit de mulți, căci după eveniment parcarea era plină de gunoaie… În fine!

Luminile, muzica, energia debordantă a lui Smiley și  melodiile fredonate de public au oferit senzația de festival! A fost superb!

Smiley a cântat melodii celebre precum… nu, nu e bine! Toate piesele lui Smiley au fost și încă sunt hit-uri!

 

Printre cele cântate la super concertul din parcarea Vivo Constanța au fost: Pierdut Buletin, Acasă, În lipsa mea, De unde vii la ora asta?, Vals, Cai verzi pe pereți, Ce mă fac cu tine de azi? , Rita , Noi doi și noaptea, Sâmbătă seara, Adeline, „Ce mai faci, străine?” . Dar și vechea și super cunoscuta melodie a fostei formații Simplu: „Oficial îmi merge bine”.

Cireașa de pe tort a fost melodia „Scumpă foc” cântată pe scenă împreună cu Juno.

 

Așa cum spuneam, a fost atmosferă de festival! Nu pot completa mai mult, Smiley a fost super energic și fix așa cum îl știm, a făcut show! Ne-am distrat !

Toată mulțimea s-a distrat și a cântat împreună cu Smiley!

 

Intrarea a fost liberă! Mulțumim, Vivo Constanța! Să mai faceți! 😁

 

P.S: Și dacă tot a fost noaptea reducerilor, evident, am spart și niște bani🙈 Bine, nu de-aiurea, că oricum aveam nevoie de ce am luat, dar am făcut-o mai cu drag😂

 

2 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: De ce trebuie să folosim cosmetice cu protecție solarăArticolul următor: Banane prăjite sau biscuiți/ciocălăi prăjiți

Comentarii

  • Izabella Stefania Stoica

    iulie 22, 2022 at 11:52
    Răspunde

    Pare sa fi fost o atmosfera faina!

  • Inna Alina

    iunie 24, 2022 at 09:39
    Răspunde

    Wow cât de tare și mie îmi place de Smiley.La noi în Muntenia din păcate nu se organizează nici un concert!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate