Stilistul tău online, la un click distanță! GLAMI Quiz, o nouă modalitate de a alege mai ușor ce e la modă

 

 

În fiecare zi apar tot mai multe magazine online de modă. Sunt atât de multe opțiuni disponibile, încât nu-ți poți da seama dacă este o binecuvântare sau un blestem. Ne-am săturat de opțiunile vaste! Nu te-ai simțit vreodată atât de copleșit încât să nu mai dorești să faci cumpărături și să mergi pur și simplu să vizionezi serialul tău preferat? GLAMI Quiz s-ar putea să fie soluția stylish și la îndemână pentru tine.

 

În cazul în care consideri că moda și cumpărăturile necesită mult timp, trebuie să știi că prin GLAMI Quiz, platforma de descoperire a modei GLAMI face acest proces mult mai ușor. Cu sprijinul tehnologiei inteligente, utilizatorii vor putea vedea recomandări de modă și oferte de la multe magazine online, în funcție de gusturile lor individuale – toate pe o singură pagină.

GLAMI, similar cu Spotify și Netflix, va face asta învățând despre stilul tău. Gustul în materie de modă este extrem de personal, așa că va trebui să începi cu un scurt test/sondaj despre mărcile preferate, stilul și preferințele de mărime – prilej cu care vei descoperi magia GLAMI Quiz. În doar câteva minute, te vei putea delecta cu o gamă atent selecționată de produse, GLAMI efectuând căutarea printre sute de magazine electronice și mărci, așa cum ar face un stilist adevărat pentru tine.

Practic, GLAMI creează un magazin digital pentru fiecare vizitator, care va descoperi nu doar mărcile sale preferate, ci și branduri noi, chiar și în cazul mărimilor mari, de la XXS la 7XL.

 

Prin intermediul GLAMI Quiz, nu vei regăsi doar produsele pe care le ai deja în dulap sau în minte, ci vei descoperi noi designeri și branduri pe care poate nu le-ai întâlnit până acum. Pe lângă adaptarea experienței de cumpărături la gusturile tale individuale, GLAMI îți oferă astfel șansa de a descoperi piese noi.

 

 

Ai nevoie de mai mult? GLAMI oferă mai mult!

 

Îți place să dai scroll prin platforma GLAMI în mod normal? Poți căuta în continuare așa cum știi, folosind barele și filtrele de căutare. Articolele vor fi prioritizate în funcție de preferințele tale. Cu cât folosești mai mult GLAMI, cu atât sugestiile vor fi mai variate și mai personalizate.

 

Mai mult de-atât, poți verifica dacă un alt magazin are același articol și poți compara prețurile. Nu vei mai avea de-a face niciodată cu pierderea unui articol la reducere, deoarece, odată ce vei da LIKE unui articol vestimentar, GLAMI te va anunța prin e-mail dacă acesta este la vânzare cu un preț redus.

 

Testează noua experiență de cumpărături cu GLAMI și GLAMI Quiz, vizitând https://www.glami.ro/.

 

 

 

 

 

0 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: De ce îmi place să citesc revista online flawless.roArticolul următor: StoryTelling la puterea SuperBlog- ediția cu nr 25

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate