StoryTelling la puterea SuperBlog- ediția cu nr 25

SuperBlog, competiția de blogging creativ a ajuns toamna aceasta la cea de-a 25-a ediție! 

În această ediție se pune accent pe Storytelling – folosirea unei narațiuni pentru a transmite un mesaj. Se folosește cu succes în Marketing, e fix ceea ce caută brandurile.

 Perioada de desfășurare a acestei ediții: 1 octombrie- 2 decembrie

Cum te înscrii în competiția SuperBlog ?

Există câteva reguli simple în această competiție, vezi la CUM PARTICIP.

Cea mai importată din punctul meu de vedere fiind aceea că trebuie să ai un blog cu o vechime de cel puțin 3 luni și minimum 20 de articole scrise până la data începerii competiției. Apoi e musai să scrii un articol prin care să îți anunți înscrierea în competiție, după care să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE. E totul mult mai simplu decât pare. Probele sunt cele care îți vor da bătăi de cap, înscrierea este floare la ureche:))

 

 

Prin intermediul acestui articol îmi anunț înscrierea în competiție. Nu știu la câte probe voi participa, dar voi răspunde cu siguranță la provocări care-mi vor stârni interesul. 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Stilistul tău online, la un click distanță! GLAMI Quiz, o nouă modalitate de a alege mai ușor ce e la modăArticolul următor: 13octombrie marea deschidere VitaMIX magazin naturist în City Park Mall Constanța+ reducere 20% la toate produsele

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate