13octombrie marea deschidere VitaMIX magazin naturist în City Park Mall Constanța+ reducere 20% la toate produsele

Transmit vești bune de la Constanța, pentru constănțeni și nu numai. Luna aceasta, VitaMIX deschide un nou magazin naturist în orașul nostru, mai exact în incinta City Park Mall Constanța. Marea deschidere va avea loc joi, pe 13 octombrie, iar în perioada 13-15 octombrie avem parte de o reducere de 20% la toate produsele din magazin. Tare, nu?

De ce să mergeți la deschiderea noului magazin naturist VitaMix

Sunt foarte mulți ani de când fac cumpărături de la magazine naturiste și câțiva ani buni de când am ales VitaMIX magazin naturist.

Fie că merg într-un magazin fizic, fie că aleg să plasez o comandă online pe VitaMIX.ro , știu că mereu găsesc la ei ceea ce am nevoie. Au o gamă variată de produse iar prețurile sunt foarte ok față de farmacii, dacă vorbim de suplimente, sau față de hypermarketuri dacă vorbim de alimente precum ceaiuri, fructe uscate, semințe de diferite feluri, fulgi de ovăz etc.

De fiecare dată am găsit tot ceea ce aveam nevoie, pentru întreaga familie, de la brandurile mele preferate despre care aveam idee de calitatea produselor. Chiar și când am ales să încerc chestii de la branduri noi, tot timpul am rămas plăcut surprinsă de calitatea produselor. Iar asta m-a făcut să le devin client fidel.

Știu că mulți dintre voi, așa ca și noi, ați ales să aveți un stil de viață sănătos din toate punctele de vedere, începând cu cel alimentar. Căci da, dacă suntem bine la interior se va vedea și la exterior. Apropos de asta, la VitaMIX găsiți și produse naturale pentru îngrijirea corpului.

Produsele naturiste au fost, sunt și vor fi întotdeauna prima alegere pe care mulți o luam în calcul.

 

Așadar, dacă sunteți din Constanța sau împrejurimi și rezonați cu ceea ce am scris mai sus, ne vedem la deschiderea noului magazin naturist VitaMIX din City Park Mall Constanța pe 13 octombrie ? Nu uitați, vor avea reducere de 20% la toate produsele între 13-15 octombrie !

0 comentarii
1 like
Articolul anterior: StoryTelling la puterea SuperBlog- ediția cu nr 25Articolul următor: Cum să pregătim corect grădina pentru iarnă

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate