Vrei sa renovezi ca un profesionist? Nu trebuie sa omiti aceste aspecte!

 

Cu totii stim cat de placut este gandul ca vrei sa renovezi, deja vizualizezi cum va arata locuinta sau camera careia vrei sa ii schimb aspectul. Dar partea dificila vine abia atunci cand incepi sa pui in practica toate ideile si constati ca, pe langa investitia financiara, este posibil sa nu fi luat in calcul si alte aspecte.

 

Iata de ce vei avea nevoie si ce ar trebui sa faci!

 

 

  • Asigura-te ca ai aparatura necesara, care sa faciliteze procesele!

 

 

Nu te aventura niciodata in aceasta calatorie denumita revovare, pana cand nu stii sigur ca ai la dispozitie toate uneltele necesare, menite sa iti usureze procesul. E posibil sa fie nevoie sa faci o investitie pentru a putea lucra in siguranta si mult mai rapid, insa nu trebuie sa iti faci prea multe griji, deoarece Vigra, magazinul online al constructorilor, iti pune la dispozitie toata aparatura de care ai nevoie si la preturi si oferte de Black Friday. Viziteaza site-ul pentru a vedea ce instrumente iti pot fi de folos si fa o investitie avantajoasa pentru tine.

 

 

  • Nu lua decizii radicale!

 

 

Inainte de a darama un perete sau a face alte modificari de impact, ar fi mai bine sa te consulti cu un proiectant. Chiar daca ideile tale ti se par cele mai potrivite in acel moment, ai putea sa faci anumite modificari ce nu ar fi indicate pentru locuinta ta (ma refer aici la cele ce tin de sustinerea peretilor si chiar de siguranta familiei tale). Un proiectant iti va spune cel mai bine daca este in regula sa faci schimbari de acest fel sau nu.

 

 

  • Nu te grabi sa alegi piesele de mobilier!

 

 

Daca nu ai inca un plan sigur de cum vrei sa arate camera pe care o renovezi sau chiar intreaga locuinta, nu este indicat sa te grabesti cu piesele de mobilier. Prima data, vezi ce poti pastra si reconditiona, iar mai apoi, vezi daca alegerile tale initiale se mai potrivesc cu noul mod in care arata casa. S-ar putea sa ai cateva surprize si sa iti dai seama ca ideile initiale nu se mai potrivesc.

 

 

  • Nu face compromisuri!

 

 

Este, poate, unul dintre sfaturile de care trebuie sa tii cel mai mult cont. Nu este cazul sa faci compromisuri in ceea ce priveste nicio alegere importanta care poate schimba total lucrurile. Ia decizii intelepte, nu te intinde cu costurile mai mult decat poti suporta. Cel mai bine este sa faci lucrurile treptat si sa te gandesti asupra fiecarui aspect (de la alegerea vopselei, a elementelor de finisaj, a mobilierului si chiar si a decorului).

 

Tu ce provocari ai intampinat cand ti-ai renovat locuinta?

 

Sursa foto: pexels

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Cum să pregătim corect grădina pentru iarnăArticolul următor: Eleganță sau confort in tinutele office – Tu ce preferi? Iata secretul pentru a le imbina perfect pe amandoua!

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate