Eleganță sau confort in tinutele office – Tu ce preferi? Iata secretul pentru a le imbina perfect pe amandoua!

 

Ca femei, presiunea de a arată bine este una foarte mare ce necesita diferite sacrificii, atat finanaciare, cat si din punctul de vedere al conforului pe parcursul unei zile. Eleganța este foarte apreciată și căutată atât la birou, cât și în cercurile sociale.

Pantofii cu tocuri inalte, sigur, arată foarte sexy, si iti confera o alura aparte însă purtati in exces, pot duce la probleme de sanatate. Prin urmare, multe femei preferă să investească în încălțăminte sport, care se dovedeste a fi mai comoda si care se potriveste de minune chiar si in tinutele office.

Ținutele office- eleganță și confort

Pentru orice versiune de pantofi ai opta, trebuie sa stii ca in aceasta perioada reducerile sunt in toi la Reverse, asa ca, in mod cert, iti vei gasi cel putin o pereche de incaltaminte pe placul tau!

 

Iata mai jos cateva idei de tinute care iti vor placea, cu siguranta!

 

 

  •  Pantofii sport “merg” cu  pantalonii eleganți?

Multa vreme, au fost foarte multe voci care au spus ca nu este o combinatie prea fericita, insa, usor, usor a inceput sa fie din ce in ce mai acceptata. In prezent, este considerat un outfit de bază, ce ar trebui să existe în garderoba oricărei femei, combinatia dintre o cămașă albă și pantaloni eleganți, de preferat de culori inchise. Poți aborda cu ușurință aceasta combinatie la birou sau la un interviu, iar pentru un plus de charm,  poți asorta o pereche de pantofi sport pentru a-i da o tentă smart-casual. 

 

  • Pantofi sport și rochie de zi

Cat inca vremea ne permite, rochiile de zi ample, ultra-feminine se poartă neapărat în combinație cu pantofi sport cu talpă înaltă sau platformă, mai solizi sau nu, după preferință. Contrastul dintre cele două, încălțămintea confortabilă și rochia de zi, constituie un look extrem de apreciat.

 

  • Pantofi sport și rochie elegantă

Probabil ai văzut acest look mai ales la artiste sau cântărețe, care combină cu curaj rochii vaporoase, din materiale prețioase cu pantofi sport sau teniși atunci când apar în public. În prezent există chiar și mirese care adoptă acest tip de outfit, așa că alege din dulap acea rochie pentru ocazii speciale, sexy, sau elegantă, încalță adidașii preferați și bucură-te de efect!

 

  • Pantofi sport și costumul office

Pentru a da o notă casual costumului elegant office, alege o pereche de pantofi sport cu șireturi, pe care să-i porți alături de sacou și pantaloni pană sau cu pense și vei avea un look smart-office garantat! 

 

Care este combinatia ta preferata?

 

Sursă foto: pexels.com

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Vrei sa renovezi ca un profesionist? Nu trebuie sa omiti aceste aspecte!Articolul următor: Stil de viață sănătos- trend sau necesitate?

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate