Este timpul să mă surprind cu cadouri toamna aceasta

 

Odată cu începerea fiecărui anotimp îmi place să mă răsfăț cu noi achiziții și să fac o serie de cumpărături. Probabil acest obicei provine din copilărie, când mama îmi cumpăra haine noi și pantofi în fiecare sezon, dar mai ales toamna, înainte să înceapă școala. Era foarte plăcut, simțeam că începe ceva nou sau că  devin o persoană nouă cu lucrurile mele noi. Haios cât de ușor poți fii entuziasmat și fericit în copilărie.

Astfel, sunt obișnuită să procedez la fel, dar mai ales când începe sezonul rece. Mi se pare că niciodată nu am destule geci pentru iarnă sau mă satur de cele vechi și mi se pare că nu mi se mai potrivesc. Vara este mult mai ușor, probabil din cauză că anotimpul cald ține mult mai puțin, iar mereu utilizez hainele de vară câțiva ani la rând, deoarece nu m-am bucurat destul de ele sau nu le-am purtat de prea multe ori.

Ne putem face cadouri și singure!

Fiind femeie, niciodată nu simt că garderoba mea este completă. Din nou și din nou am impresia că aș mai avea nevoie de ceva, simt adesea presiunea de a fi în trend cu moda, iar in ultimul timp moda evoluează și se schimbă extrem de rapid. Ei bine, știu că poate exagerez uneori și nu mă satur de haine sau piese vestimentare noi, însă, există și elemente de care am nevoie cu adevărat. Must-uri de avut în garderobă, fără de care chiar nu pot ieși din casă, ținuta ar fi incompletă. Sau pur și simplu am nevoie de ele. Și aici vorbesc de accesorii și genți. 

În același timp, consider că am noroc în această privință, deoarece toamna putem beneficia o perioadă destul de lungă de Black Friday. Cu ocazia acestui Black Friday, mă gândeam să îmi reînnoiesc colecția de genți și am văzut că la Barney’s store au reduceri de peste 70% la genți. De o perioadă foarte lungă de timp am amânat să îmi cumpăr genți, iar cele pe care le am sunt antice și de demult. Astfel, am să pun piciorul în prag și am să-mi iau o geantă la reducere de la Barney’s Store . Mă gândesc serios la setul de geantă casual bej cu portofel din piele ecologică. Am văzut că se poartă modelul și culoarea . 

Bucuria vine din lucruri care ne fac fericite!

Consider că este important să te răsfeți din când în când și merităm asta. Mai ales în perioada aceasta în care putem beneficia de reduceri extrem de mari. Practic, este o ocazie bună de a-mi achiziționa geanta la care visez de mult timp. Și știți cum e, pentru femeie, un nou accesoriu înseamnă o bucurie enormă! In plus, o geantă încăpătoare, drăguță și mai ales de calitate ne este utilă zi de zi!

Nu ezita să îți faci cadouri din când în când, meriți! 

Sursă foto : unsplash.com

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Tratamente faciale pentru un ten sănătos înainte de sărbătoriArticolul următor: Afla care este secretul unei vieti linistite si a unei experiente BIO, ca la tara!

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    noiembrie 12, 2022 at 14:41
    Răspunde

    Mereu imi fac cadouri singura si ma simt minunat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate