3 lucruri pe care le poti face pentru gradina ta in sezonul rece!

Daca ai o gradina, oricat de mica ar fi aceasta, ar trebui sa ai mai multa grija de ea, incat poate reprezenta o oaza de liniste. Sezonul rece nu este foarte prietenos cu gradina sau curtea ta pentru ca plantele si gazonul capata un aspect de natura moarta, un aer tern. Cu toate acestea, exista cateva aspecte pe care le poti face pentru gradina ta iarna aceasta, astfel incat ea sa arate ca din povesti!

Iata care sunt acestea!

 

  • Asigura-te ca ai tuns copacii, gazonul si ai inlaturat frunzele si alte elemente inestetice

 

 

Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci, este sa te asiguri ca spatiul este curatat de reziduuri. Covorul de frunze de diverse culori poate fi placut la inceput, insa, odata ce vremea va deveni din ce in ce mai rece, s-ar putea sa nu ti se mai para atat de interesant. Prin urmare, asigura-te ca te echipezi cu cele necesare pentru a pune la punct gradina din acest punct de vedere. Daca inca nu stii ce anume iti trebuie, Belgarden iti vine in ajutor, nu doar cu ustensilele potrivite (care sa te faca sa te simti ca un adevarat profesionist), dar si cu reduceri de Black Friday la o gama variata de produse. In mod cert, vei gasi ceva care se potriveste nevoilor tale!

 

 

  • Decoreaza in conformitate cu sezonul

 

 

Daca vara sau in perioadele in care temperaturile sunt mai ridicate, te poti bucura de frumusetea gradinii fix asa cum este, de plantele colorate sau mereu verzi, de fluturi si pasarele, odata cu sosirea toamnei, toate acestea palesc si lasa loc decorului ruginiu. Pentru a da o noua infatisare gradinii sau curtii tale, poti adauga decoratiuni potrivite pentru sezon, mai tomnatice sau care sa duca cu gandul la sarbatorile de iarna. Totul este dupa bunul tau plac, asadar, alege acele elemente care te fac sa te simti “acasa”.

 

 

  • Adauga felinare sau lumini

 

 

Nu doar ca pot reprezenta o “mica” sursa de caldura, in serile in care vrei sa iti bei ciocolata calda pe terasa sau in gradina, dar reprezinta si o modalitate de a face spatiul sa para mult mai linistit, placut, parca desprins din povesti. Opteaza pentru lumini si decoratiuni luminoase, ori felinare care sa aiba lumina calda, intrucat aceasta este mult mai primitoare.

 

Tu cum iti pregatesti gradina pentru sezonul rece?

 

Sursa foto: pexels.com

 

3 comentarii
1 like
Articolul anterior: N-ai niciun plan pentru weekend? Vezi daca te inspira aceste idei!Articolul următor: Am paste și bine-mi pare că știu ce să fac astăzi de mâncare

Related posts

Comentarii

  • Mogu

    august 31, 2023 at 10:56
    Răspunde

    Este o idee extraordinara sa pregatesti gradina pentru sezonul rece! Am pregatit-o anul acesta cu produse de la Belgarden, care s-au dovedit a fi de […] Citește mai multEste o idee extraordinara sa pregatesti gradina pentru sezonul rece! Am pregatit-o anul acesta cu produse de la Belgarden, care s-au dovedit a fi de cea mai buna calitate si au durat pana prin februarie. In plus, am decorat-o cu lumini si felinare care au inflorit gradina si au adus luminozitate. Gradinaritul poate fi distractiv, mai ales cand stii ca vei vedea rezultatul. Mult succes! Read Less

  • Marioara Gurgu

    noiembrie 12, 2022 at 14:52
    Răspunde

    Am săpat gradina cu tot cu frunze ca sunt bune ca îngrășământ la sol.

  • Inna Alina

    noiembrie 12, 2022 at 14:39
    Răspunde

    Am strans toate frunzele,am sapat gradina!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate