N-ai niciun plan pentru weekend? Vezi daca te inspira aceste idei!

 

Ah, weekendul! Parca vine atat de greu si trece atat de repede… Uneori, ai vrea doar sa te odihnesti, alteori parca iti pare rau ca ai lasat timpul sa treaca si nu ai facut nimic interesant. In cazul in care iti doresti sa te bucuri de timp petrecut cu tine sau cu prietenii in acest weekend si nu ai nicio idee, vin in ajutorul tau cu cateva modalitati prin care imi place mie sa petrec zilele de la sfarsitul saptamanii.

Dintre aceste lucruri, poate gasesti ceva care sa ti se potriveasca si tie!

 

  • Seara de lectura

 

Uneori, mi-e dor doar de o cana de ceai ori cafea si o carte buna! Incerc sa citesc destul de des, chiar daca nu reusesc in fiecare weekend, macar o data pe luna. Chiar si asa, cartile din biblioteca mea persoanala se cam epuizeaza si, oricat de placut ar fi sa recitesti o carte, parca ceva nou iti mentine mai viu interesul. In aceste momente, ajutorul si prietenul meu de nadejde este Books Express, care, ce credeti, anul asta are reduceri si oferte de Black Friday pe care merita sa le descoperi. Eu mi-am facut deja lista cu preferinte.

 

  • Pregateste ceva delicios de mancare pentru weekend si eventual pentru urmatoarele zile din saptamana

 

Cu singuranta, in timpul saptamanii ai un program mult prea incarcat si nu prea poti sa te bucuri de mancare gatita in casa. Si eu am fost in punctul asta: mancam in mare parte mancare comandata sau alegeam o solutie rapida – semipreparatele. Uneori, mi-era dor sa stau in bucatarie, dar sa nu trebuiasca sa fac lucrurile pe repede inainte, ci sa am atmosfera propice, relaxata. Asa ca, de ceva timp incoace, aleg ca in weekend sa gatesc ceva savutos de mancare, iar deseori, imi imi pregatesc mancare si pentru inceputul saptamanii. Este mai reconfrotant asa si simt ca nu mai fac totul pe graba. Uneori, mai si comand mancare, dar incerc sa o fac mai des.

 

  • Masaj de relaxare

 

Am inceput sa introduc asta in “rutina de weekend” si am sesizat ca ma simt mult mai linistita, iar de relaxata, nici nu mai zic. Este micul meu moment de fericire dupa o saptamana incarcata. Cand nu am timp sa ma duc intr-un centru spa, incerc sa creez acasa o atmosfera cat mai apropiata, astfel incat sa ma relaxez si sa fiu pregatita de o noua spatamana.

 

Tu cum iti incarci bateriile in weekend?

 

 

Sursa foto: Books Express

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Petrecere de Crăciun la munca? Vezi aici cum sa captezi atentia cu tinuta ta!Articolul următor: 3 lucruri pe care le poti face pentru gradina ta in sezonul rece!

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    noiembrie 12, 2022 at 14:39
    Răspunde

    Ma uit pe Netflix la filme!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate