Cum să invitați oaspetii la nunta dvs.?

 

Toată lumea trebuie să trimită invitații la nuntă, chiar dacă această persoană a fost invitată anterior verbal. În mod tradițional, invitatii nunta trebuie trimisă capului familiei. În cele mai multe cazuri, tinerii înșiși inmaneaza invitatiile, dar în unele cazuri o pot face si părinții.

Cum să invitați oaspetii la nunta dvs.

Dacă ați invitat oaspeți atât la oficiul de inregistrare a casatoriei, cât și la banchet, ar trebui să trimiteți invitații separate sau să faceți o inserție în invitatia principală, indicând ora și locul banchetului. Dacă nu aveți timp sau dorința de a vă juca cu invitatiile, puteți pur și simplu să sunați toți invitații, să-i anunțați despre evenimentul ce urmeaza a avea loc și să-i invitați la nuntă. Desigur, acesta este cel mai simplu mod, dar este ineficient. Exista o mare probabilitate ca unul dintre invitați să confunde data sau locul. Prin urmare, cel mai corect este să anunțați oaspeții în scris pe o frumoasă invitatie.

Deci de unde faceti rost de invitatii? Există mai multe opțiuni pentru a rezolva această problemă:

 

– Daca sunteti o persoana creativa, aveti un dar pentru desen si timp liber, atunci puteti face singur invitatii de nunta. În acest caz, ele nu sunt doar unice, ci și originale.

 

– Cel mai simplu mod insa este sa cumparati invitatii de nunta. Astăzi există o selecție uriașă de astfel de invitatii. Ele pot fi găsite în magazinele și chioșcurile tipografice. Este nevoie de foarte puțin timp pentru a cumpăra invitatii, in plus acestea nu sunt scumpe. Dar, desigur, există și dezavantaje. Astfel de invitatii au un design standard, textul invitației este completat, de regulă, manual (numele, locul și ora ceremoniei).

 

– Puteți dezvolta un design individual de invitatii și le puteți imprima într-o tipografie. Un astfel de serviciu nu este ieftin, dar astfel de invitații se vor dovedi a fi unice și non-standard. Aceste invitatii vor fi realizate profesionist, invitatii dumneavoastra vor fi incantati sa primeasca o astfel de invitatie de nunta luxoasa.

 

– Puteți contacta o companie specializată în vânzarea de invitatii de nuntă. Recent, astfel de firme au prezentat opțiuni excelente pentru invitatiile unor mărci binecunoscute. Cu un cost relativ scăzut, acestea sunt realizate profesional în fabrică, au o selecție imensă de tot felul de modele și finisaje. Printre acestea, cu siguranță veti găsi invitatia care vi se potrivește.

 

În final, aș dori să adaug – părinții mirelui sau ai miresei, divorțați și recăsătoriți. De regulă, părinții plătesc și organizează nunta, ei trebuie să ia parte la eveniment. În acest caz, noul soț sau soție nu este invitat, prezența lor la nunta poate provoca emoții neplăcute între foștii soți, iar sărbătoarea va fi umbrită.

 

 

 

 

 

1 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Am paste și bine-mi pare că știu ce să fac astăzi de mâncareArticolul următor: Iată ce trebuie să știi dacă îți propui să câștigi bani din jocuri

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate