Primăvara începe cu… SuperBlog

Vine, vine primăvara,

Se aștern în toată țara,

SuperBloggeri creativi

De tastatură lipiți…

Atât s-a putut la capitolul versuri :))

Spring SuperBlog2023

Ceea ce vreau să spun prin „strofa” de mai sus este că vă anunț oficial înscrierea în competiția SuperBlog ediția de primăvară 2023.

După cum ați mai citit și cu alte ocazii în articolele mele de înscriere, este vorba despre un concurs de blogging creativ care ne pune imaginația la treabă.

Competiția se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 2 luni. Cuprinde multe probe la care sponsorii oferă diferite premii. Ba chiar vor fi și probe cu testare de produse.

Nu mi-am propus niciodată să duc această competiție la capăt, întotdeauna m-am înscris doar la probele care mi-au fost pe plac. Nu știu ce voi face în această ediție, dacă voi participa la toate probele sau nu… Cert este că sunt mulți bloggeri buni, veterani, cred că vor fi și bloggeri noi, ceea ce înseamnă că va fi concurență mare.

Vom vedea ce ni se pregătește în această ediție. Ce probe tentante și premii irezistibile. Rămâneți aproape dacă sunteți curioși 😀

Le urez succes tuturor participanților!

Înscrierile rămân deschise, în caz că ai un blog și ești pasionat de scris, iată ce trebuie să faci!

0 comentarii
1 like
Articolul anterior: Iată ce trebuie să știi dacă îți propui să câștigi bani din jocuriArticolul următor: Mucenici muntenești, plăcerea copilăriei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate