Află mai multe despre Alexandra- Consilier de dezvoltare personală prin Sport&Speech Motivațional și instructor în dans energetic

Pe vremuri obișnuiam să vă scriu des despre mămici antreprenor pe care mi-a fost dat să le întâlnesc online sau offline. Îmi reiau obiceiul căci știu că vă place să citiți despre femei puternice, mame care evoluează constant in diferite domenii, indiferent de câți copii au lângă ele.

Astăzi vă fac cunoștință cu Alexandra. O mămică foarte activă, Consilier de dezvoltare personală prin Sport&Speech Motivațional, instructor în dans energetic și liderul comunității Mums în Business Internațional Constanța.

De ce a ales drumul către dezvoltare personală prin Sport&Speech

Dacă te întrebi cum și de ce dezvoltare personală și sport, Alexandra spune:

„Mereu am căutat drumurile spre dezvoltare personală și soluții de a ieși din stări depresive sau de a conștientiza propriul corp. Așa că, după multe drumuri pe care le-am urmat și am experimentat am conceput un antrenament unde îmbin sportul cu diferite tehnici de eliberare emoțională și conștientizare.”

Cum poți beneficia de antrenamentele concepute de Alexandra

Antrenamentele mele se țin online pe platforma Zoom în zilele de luni, miercuri sau vineri la 9:30 sau la 19:30, iar prima ședință este gratuită. Te aștept alături de mine dacă ești interesată de conceptul meu de 30 de min de sport online cu speech motivațional în still HIIT (exerciții pe intervale) în care eliberăm stresul, programele limitative, prin exerciții. Generăm energie din furia blocată în organism pentru a avea randament mai mare în timpul antrenamentului și automat arzi mai multe calorii.”

Cum se desfășoară un antrenament?

🤸🏻‍♂️🧘Vreau în scurt timp să beneficiezi de tot ce îți oferă sportul și în același timp să îți antrenezi și creierul să se recableze la programe benefice. Respirăm conștient, aducem prezența în corp, ne detașăm și ne recâștigam încrederea și puterea. ☺️Îmi doresc să promovez și partea de echilibrare emoțională, curățare energetică și sănătate pe care ți le oferă sportul .

🏃🏼‍♀️La antrenamente vor fi discursuri motivaționale , vom face afirmări și conștientizări, care te vor ajuta să creezi noi căi neuronale către pozitivitate și noi programe benefice. Vom conștientiza funcțiile organelor noastre, vom vorbi despre emoțiile blocate și cum ne afectează, și la sfârșit o scurtă meditație sau parte dintr-un dans energetic care va integra antrenamentul într-o energie de calm și recunoștință.

🧘💃Se poate spune că antrenamentul e o meditație dinamică cu sport 🧘🏃🏼‍♀️🤸🏻‍♂️ care te energizează și te scoate din zona de confort pentru o stare de împlinire pe plan fizic dar și psihic.”

Trebuie să ne pregătim în vreun fel înainte de antrenament?

Alexandra ne transmite că la antrenamentele concepute de ea ne primește îndiferent de stare, la pachet cu toată furia noastră.

„La mine la antrenamente îți este permis să țipi, să fii nervoasă, să eliberezi și să transformi fiecare sentiment negativ într-un cadru unde nu rănești pe nimeni. Ești acceptată așa cum ești și cu bune și cu rele ! 🤗

Mi se pare fascinant ceea ce face Alexandra. Și cât de simplu și ușor putem beneficia de pregătirea și experiența. Eu am cunoscut-o în online, prin intermediul comunității Mums în Business Internațional Constanța (un grup super mișto de mame care se susțin și cresc împreună).

Pentru mai multe informații și detalii o puteți urmări pe rețelele sociale : Facebook, Instagram și TikTok

 

2 comentarii
11 like-uri
Articolul anterior: Griș cu lapte, sirop de agave și fructe confiate de merișorArticolul următor: Îmi place să vânez Chilipirul zilei

Comentarii

  • Valeria Chertes

    martie 29, 2023 at 10:30
    Răspunde

    Foarte frumos interviul.

  • Inna Alina

    martie 29, 2023 at 09:55
    Răspunde

    Super!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate