Descoperă „Pisicel Pictează” by Alexandra

De ceva timp părinții pun mai mult accent pe activitățile pe care cei mici le întreprind. Să fie sigure, să le asigure distracția dar și să îi facă își dezvolte anumite abilități.

Ei bine, printre aceste activități se regăsește și pictura pe figurine din ipsos.

Despre asta scriu astăzi.

Faceți cunoștință cu Pisicel Pictează by Alexandra

„Bună,

Eu sunt Alexandra, mămică de zână de 6 ani și spatele atelierului Pisicel pictează de aproape 2 ani.” , așa începe prezentarea Alexandrei.

Aceasta spune că pasiunea pentru figurinele din ipsos a început acum 3 ani și jumătate, din dorința de a petrece cât mai mult timp cu cea mică și de a avea mereu activități captivante, fără ecrane.

Lucru pe care multe dintre noi ni-l dorim. In zilele de astăzi, este cam greu să ții copiii departe de ecrane.  Ea a găsit soluția care se potrivește cel mai bine pentru fiica ei.

La început pregăteam figurine doar pentru ea, apoi și pentru copiii prietenilor, dar fetița a început să le spună prietenilor ei de activitățile noastre de pictat pe figurine și am început să torn figurine pentru toți copiii ce își doresc să picteze și să se distreze :)”

Practic, ceea ce făcea Alexandra ajunsese să fie tot mai cerut și de către ceilalți copilași.

Amândouă ne dorim ca cei mici să picteze, să își dezvolte creativitatea și răbdarea, coordonarea mâini-ochi, iar părinții să își reamintească de propria lor copilărie sau să se bucure de o cafea în liniște :)”

Alexandra face totul cu mare plăcere și ori de câte ori se cere, pregătește cu drag figurine.

Are o mulțime de modele și vă invită și pe voi să aruncați un ochi pe Pisicel Pictează, poate cine știe, va inspiră și îi dați un mesaj 😊 Nu se știe ce minunății descoperiți!

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Iată de ce să comandați ambalaje pentru cofetării de la Snick Ambalaje

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate