Detergenți la robinet- produse prietenoase cu mediul

În permanență sunt în căutare de produse de curățenie noi care să îmi satisfacă nevoile, în casă având trei copii. Vă dați seama, caut produse de calitate. Unul dintre criterii este să fie produse prietenoase cu mediul , cât mai sustenabile. Mai nou, am descoperit o gamă variată de detergenți la robinet.

Dacă tot a fost Paștele și am făcut o curățenie mai minuțioasă, am avut și produse noi pe care le-am testat pentru prima dată, m-am gândit să vă las in acest articol mai multe detalii despre noua mea descoperire.

Simplificarea timpului alocat curățeniei înainte de Paște

Știu că uneori curățenia pentru Paște poate se resimte ca o corvoadă pentru multe persoane. Dar, dacă s-ar folosi produse de curățenie foarte bune, care să ducă la rezultatele dorite fără prea mult efort și timp pierdut, ar fi genial.

Da, știu. Nu întotdeauna găsim acele produse, uneori ne iau ochii brandurile, însă calitatea lasă de dorit.

Ei bine, cum vă spuneam mai sus, am descoperit o gamă de produse de curățenie cu un concept relativ nou pentru mine, detergenți la robinet, de la BubbleShop.

Acestea sunt produse calitative, prietenoase cu mediul înconjurător și cu buzunarul, deoarece sunt produse concentrate și pot fi diluate, având aceeași eficiență în lupta cu tot ce ține de mizerie, grăsime, pete etc.

Sunt produse blânde, nu conțin substanțe chimice toxice și nu creează iritații pe piele. Se descompun mai ușor, fără a polua apa sau solul.

Practic, au fost un ajutor de nădejde la tot ce a însemnat curățenia pentru Paște, am economisit foarte mult timp.

Produse de curățenie prietenoase cu mediul BubbleShop testate de mine și câteva caracteristici ale acestora

DETERGENT rufe Bicarbonat Activ reprezintă o opțiune ecologică pentru spălarea hainelor. Are o formulă bazată pe bicarbonat activ, delicată cu mediul dar foarte eficientă în îndepărtarea petelor și a mirosurilor neplăcute. În același timp, acest detergent contribuie la reducerea consumului de energie fiind recomandat pentru spălarea rufelor la temperaturi mici. Este perfect pentru toate tipurile de țesături, atât pentru haine albe cât și pentru haine colorate.

BALSAM concentrat PRIMAVERA face echipă bună cu detergentul. Și acesta este un produs concentrat și potrivit pentru toate tipurile de țesături. Are un miros proaspăt și plăcut, chiar și după uscarea rufelor, lăsăndu-le catifelate la atingere.

SPRINT Vase Oțet este produsul care m-a surprins cel mai mult și despre care vă pot spune că oricâte vase am spălat în perioada Paștelui, mâinile mele nu au avut deloc de suferit. Este un produs prietenos cu mediul, ingredientul principal fiind oțetul, un ingredient natural și non-toxic, extrem de eficient în îndepărtarea murdăriei și a grăsimii fără a lăsa reziduuri toxice pe vasele noastre sau în mediul înconjurător. Și, este extrem de prietenos și cu pielea mâinilor.

AMONIAC parfumat este o soluție ideală de avut în casă pentru curățarea și igienizarea profundă a multor și  diferitelor suprafețe. Și acesta este un produs prietenos cu mediul, concentrat , extrem de eficient în îndepărtarea murdăriei și a bacteriilor. Este extraordinar de bun la cam tot ce l-am încercat, de la curățarea geamurilor, gresiei până la ștersul ușilor din lemn. Să nu mai spun că are și un miros foarte plăcut, nici nu am simțit că am folosit un produs pe bază de amoniac.

DEGRESANT Marsiglia este, la fel ca și celelalte produse, prietenos cu mediul. Concentrat, cu un miros foarte plăcut, este eficient în îndepărtarea grăsimii și a murdăriei de pe multiple suprafețe. Este potrivit pentru utilizarea a tot ce ține de bucătărie, de la hotă, plită, exteriorul oalelor și tigăilor, până la curățarea mobilei de bucătărie.

IPOSAN praf este un produs eco-friendly, un aditiv special formulat pentru a ajuta la albirea, dezinfectarea și curățarea petelor, eliminând în același timp mirosurile neplăcute. Are o eficiență remarcabilă atât în apă caldă, cât și în spălarea cu apă rece. Acesta poate fi folosit în mașina de spălat sau într-un vas în care se pune rufa murdară, se presară peste aceasta praf și se adaugă apă fierbinte. Dacă materialul nu se poate spăla cu apă fierbinte, de face într-un recipient o pastă cu Iposan și se adaugă pe pată. În ambele cazuri se lasă să acționeze pentru 10-15minute, după care se bagă la spălat.

Odorizantul de poșetă este super parfumat, se poate folosi atât în casă, pentru un miros mai plăcut, dar și în mașină.

De ce să folosim detergenți la robinet

Toate aceste produse sunt prietenoase cu mediul, se potrivesc perfect conceptului de sustenabilitate, iar raportul calitate-preț este unul foarte ok.

Sunt produse ce conțin ingrediente naturale, non-toxice, nu poluam mediul înconjurător în timp ce ne ocupăm de curățarea a tot ce ține de casă și nu ne compromitem sănătatea.

Toate produsele din cele prezentate pot fi găsite în magazinele fizice din Năvodari sau Constanța și se pot cumpăra și în cantități mai mari. Sau se pot repeta recipientele golite, astfel veți plăti doar pentru produs, nu și pentru ambalaj.

Oportunitate de business

BubbleShop prin conceptul lor unic in Romania, detergenți la robinet, oferă tuturor celor interesați o oportunitate de business, fără costuri mari sau comisioane ascunse. Îi puteți contacta pentru mai multe detalii.

Modalități de colaborare pentru antreprenori:

*BubbleShop Shelf – unde poți achiziționa pentru magazinul tău 12 sau 16 bidoane

*BubbleShop Corner – cu 24, 28 sau 32 bidoane

*BubbleShop Store – unde poți alege să achiziționezi minim 36 de bidoane pentru a crea propriul tău magazin sub brandul BubbleShop.

 

Voi adoptați curățenia bazată pe produse de curățenie prietenoase cu mediul și sustenabilitate?

 

 

0 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Cărucioarele de gemeni: Siguranță, confort și manevrabilitate pentru familiile cu gemeni și copii mici 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate