Când ar trebui să vizitezi pentru prima dată o clinică de ginecologie în Suceava?

 

Locuiești în județul Suceava și ești preocupată de sănătatea ta generală? Mergi regulat la dentist, ești cu analizele la zi, faci mișcare și încerci să mănânci cât mai sănătos? Dar la o clinică de ginecologie în Suceava ai fost până acum? Toate ca toate, dar sănătatea sistemului tău reproductiv este în egală măsură de importantă.

Află citind mai departe când ar fi momentul cel mai oportun pentru o vizită la ginecolog

În trecut poate că exista o oarecare jenă de a aduce în discuție problemele legate de sistemul genital și de sănătatea intimă. Mamele noastre sau bunicile nu vorbeau atât de mult despre asta, ba chiar spre deloc. Însă acest lucru s-a schimbat extrem de mult în prezent. Nu numai că un astfel de subiect este încurajat în familie, în special în discuțiile mamă-fiică, ci este adoptat și în școlile moderne.

Asta sună foarte bine. E mai mult decât îmbucurător pentru generația din ziua de azi. Însă de la vorbit până la verificat dacă totul este în regulă e cale lungă. Încurajările de a merge la un control ginecologic trebuie să vină din familie sau de la prietene, dar pasul efectiv trebuie să îl faci tu.

Când e cel mai indicat să mergi pentru prima dată la un consult la ginecologie în Suceava?

În județul Suceava există foarte multe clinici ce oferă servicii complexe și complete. Medicii sunt profesioniști, au experiență și știu cum să se comporte cu pacienții. Cabinetele sunt bine dotate și te pot face să te simți foarte confortabil când le treci pragul. Atunci când mai și primești recomandări de la mamă, de la prietene sau de la medicul de familie referitor la o clinică de ginecologie in Suceava la care să te programezi, îți vine mult mai ușor să faci primul pas.

Dar când anume e cel mai indicat să mergi prima dată la un consult?

Planifică să mergi la ginecolog înainte de a pleca la facultate. Așa cum explică specialiștii, în jurul vârstei de 18 ani, cam când o tânără se pregătește de studii superioare, este momentul perfect să viziteze un ginecolog pentru un control amănunțit.

Mama nu va mai fi atât de mult în preajma ei, tentațiile sunt mari, noile cunoștințe pot crea confuzie. Atunci e, poate, cel mai bine, ca o fată să aibă propriul medic ginecolog, cu care să vorbească despre ce o deranjează și să i se răspundă la întrebările arzătoare. E important să alegi un medic ginecolog care să te facă să te simți confortabil și încrezătoare.

Nu e cazul neapărat pentru un test Papanicolau până pe la vreo 20 de ani sau dacă nu au trecut 3 ani de la începerea vieții sexuale. Însă, o ecografie pelvină poate fi efectuată, dacă medicul consideră că acest lucru este dezirabil.

Atunci când te vei vedea prima dată cu ginecologul la Clinica Hereditas Suceava, să fii pregătită deoarece este posibil să discutați despre:

•istoricul tău medical

•date despre menstruație

•informații despre viața intimă

Motive pe care le-ai avea pentru a face o programare la Clinica Hereditas Suceava, la specializarea Obstetrică – Ginecologie 

În primul rând, locuiești în județul Suceava și:

•Ciclul menstrual este neregulat

•Încă nu ai avut prima menstruație și ai deja 17-18 ani

•Suferi des de infecții ale vezicii urinare

•Suferi de acnee severă

•Suferi de dureri pelvine

Ai grijă de sănătatea ta feminină. Programează-te acum la Clinica Hereditas Suceava!

 

Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro

 

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Detergenți la robinet- produse prietenoase cu mediul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate