O parte din universul Lolliboni- la noi acasa

Buna, dragii mei,

Astazi vreau sa va scriu cateva randuri despre copii, dulciurii si jucarii, preferatele celor mici. Nu de mult, piticii mei au avut ocazia sa primeasca o cutie plina cu bunatati de la Lolliboni, cutie care mi-a placut si mie, nu numai lor… ma rog, continutul, nu cutia in sine :)) Nu mai razbeau sa desfaca fiecare cutiuta in parte, mai ales ca erau cu o parte din personajele lor preferate din desene animate.

Daca nu stiti cine este Lolliboni, vreau sa va spun este un Candy Shop care are spre vazare o gama variata dulciuri, jucării cu licente, dar si produse tip party, adresate atat copiilor cat si adultilor. In conceptia piticilor mei este universul dulciurilor si al jucariilor.

In spatele acestui brand, sta o poveste frumoasa pe care merita sa o cautati si sa o cititi, eu va voi lasa aici doar motto-ul dupa care se ghideaza  ”Un vis frumos, împletit cu dragoste, ambiţie, optimism şi realism, are capacitatea de a se transforma în realitate şi de a scrie o poveste.” Frumos, nu?lolliboni candy shop

Iata ce au primit copiii de la Lolliboni

Bucuria piticilor a fost imensa cand au deschis cutia, era plina ochi cu produse numai pentru ei, nu stiau pe care sa puna mana prima data, erau produse licentiate Hello Kitty, produse Altaylar-Lolliboni, dar si jucarii de la Popkidz, pentru care sunt importatori. 

Produsele Altaylar-Lolliboni  sunt produsele lor, facute la o fabrica din Turcia si drept va spun, sunt un cadou ideal pentru pitici. Ai mei au fost mai mult decat incantati pentru ca, pe langa dulciurele, acestea contin si jucarii , plastilina si fise de lucru, in functie de pachetelul ales.  Imi place sa le zic, asa  cum spune baietelul meu cel mare, ”un dulce interactiv” . 

Spre exemplu, au avut acadele cu surprize PEPEE, SCOOBY-DOO! si TOM&JERRY. Citez baietii: acestea sunt niste acadele imense si super delicioase, cu surpriza, plastilina si forma pentru modelat.

Au mai avut si pachete cu surprize Hello-Kitty, Pepee si Tom&Jerry . Acestea sunt super tari, eu le-as lua cadou pentru toti piticii care imi sunt dragi, pentru ca sunt pachete complete, in sensul ca au ceva dulce, in cazul de fata acadele, jucarioara, fisa de lucru (urmat trasee, unit puncte, gasit diferente),fisa de colorat, ochelari de carton, plastilina si diferite forme, abtipilduri si/sau creioane. Le consider utile pentru ca nu le ofer doar ceva dulce, ci si ceva util, iar copiilor le plac surprizele de acest gen. Sa va mai zic ca ai mei baieti nu ma stiau cum sa se apuce mai repede de colorat? Au si uitat de acadele :))

Dintre toate produsele de la Lolliboni, preferatele mele sunt Ciupercutele, sunt super tari, aceste paharele se transforma intr-o jucarie polivalenta: si pusculita si pahar pentru joc, care in interior au o acadea, abtipilduri, ochelari de jucarie si cate un puzzle. Da, nebunia lor puzzle, evident ca le-au facut in secunda 2, mare bucurie pe chipul lor. La fel si ouale cu surprize, Hello Kitty si Sponge Bob, au in interior acadele, stickere  si plastilina cu forme, insa si acestea se transforma in pusculite, foarte tare, nu? Sa va zic ca nu am voie sa ma apropii de pusculitele lor, desi le-am cerut si eu una ? :))

Inca un produs foarte misto este si Hello Kitty Magic Bag pe care au zis ca o pastreaza pentru surioara lor. Aceasta are in interior, la fel ca majoritatea produselor de la ei, acadea si multe lucruri educative si distractive: o masca hello kitty, un poster, un creion, o pereche de ochelari si inca cateva jucarioare. Un cadou ideal pentru o mica printesa iubitoare de Hello Kitty.

Era sa uit de super acadeaua Tom si Jerry, noroc ca am baietii langa mine :)) Este o acadea gigant, evident ca si in aceasta au gasit acadele, jucarele si alte minunatii de care au fost fascinati. Deja au gasit intrebuintare si ambalajului din plastic, vor face din acesta o ciupercuta la locul lor de joaca.

De departe, cel mai distractiv produs este GAME BOX-ul Pepee, o cutiuta simpatica care se transforma in jocul copilariei noastre, Nu te supara,Frate! 🙂 O plansa de joc cu pioni, acadea si carticele. Inca din prima seara au pus intrebari si erau curiosi cum se joaca, asa ca acum sunt campioni :))

Toate aceste produse sunt ideale pentru luat in calatorii, astfel piticii nu se plictisesc la drum lung sau cand mergeti undeva unde nu au acces la jucarii si alte lucruri distractive.

Acestea sunt doar o mica parte din ceea ce au primit baietii, abia astept sa va povestesc in urmatorul articol si despre jucariile de la Popkidz pe care acestia le comercializeaza.

La Lolliboni gasiti foarte multe produse despre care nu am apucat sa va vorbesc, dar daca intrati pe site o sa vedeti categorii cu promotii, cu produse fara zahar adaugat, produse vrac , bauturi, jucarii cu bomboane, dulciuri fel de fel, de la acadele, caramele, la rahat turcesc premium, gume de mestecat, prajituri etc.  De asemenea, daca sunteti in cautare de produse party, gasiti la ei to ce aveti nevoie: caserole, hartii briose, coronite, masti, ochelari, coifuri, farfurii, lumanari aniversare, discuri decorative, cani, pahare etc.

Noua ne plac mult de tot produsele lor si daca sunteti interesati si voi, vreau sa va spun ca au un singur magazin fizic, deschis pe 01.11.2017 in Galati, insa cei din restul tarii pot comanda in magazinul online Lolliboni, dar si pe emag (passage food distribuitor).

 

 

 

37 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Mama Fest de Paste- ConstantaArticolul următor: Cateva beneficii pe care le are mierea de tei- Apidava

Related posts

Comentarii

  • Asaftei Simona

    iunie 10, 2020 at 08:56
    Răspunde

    Numai bunătăți au primit copii ,imi dau seama ce bucurie a fost pe capul lor când au vazut !

  • Iris Maria

    decembrie 10, 2018 at 11:40
    Răspunde

    Cred! Mai toate fetitele iubesc hello Kitty A mea vrea mereu cate ceva!

  • […] va spuneam intr-un articol anterior despre minunatiile pe care le-au primit copiii de la Lolliboni si v-am vorbit despre o mare parte […]

  • Andraxela

    martie 19, 2018 at 00:15
    Răspunde

    Ce frumos! Mi-am amintit instand de copilarie privind aceste fotografii pline de emotie! E o adevarata lume magica cea a cartilor cu povesti si jucarii […] Citește mai multCe frumos! Mi-am amintit instand de copilarie privind aceste fotografii pline de emotie! E o adevarata lume magica cea a cartilor cu povesti si jucarii :) Read Less

  • Toma Tantica

    martie 18, 2018 at 21:08
    Răspunde

    O încântare pt copii!!

  • portiadecitit

    martie 18, 2018 at 20:56
    Răspunde

    Wow! Ce de bunatati aveti acolo. Sa aveti pofta!

  • Rokolla

    martie 18, 2018 at 12:30
    Răspunde

    Sunt senzationale toate aceste produse. Cred ca produsele cu Hello Kitty ar fi si pe placul fetitei mele

    • Elena
      to Rokolla

      martie 18, 2018 at 22:46
      Răspunde

      Cu siguranta! Baietii au oprit cutiuta pentru fata, au zis ca nu umbla la ea, au luat doar acadeaua :))

  • Ioana S. Pavel

    martie 17, 2018 at 00:21
    Răspunde

    Pe mine m-au pierdut de client in momentul in care mi-au raspuns la o reclamatie cu un politicos ”taci, fă!”, asa ca...

  • Georgiana Sabina

    martie 16, 2018 at 23:17
    Răspunde

    Waaa ce de bunatati, cred ca si eu m-as fi bucurat 😂😂😂

  • Diana Ion

    martie 16, 2018 at 13:36
    Răspunde

    Wowwwww...ce de bunataciuni aveti voi acolo. Le-ar incanta si pe buburuzele mele cu siguranta!

    • Elena
      to Diana Ion

      martie 18, 2018 at 22:44
      Răspunde

      Cu siguranta, mai ales daca ai fetite si vad produsele cu licenta Hello Kitty :)

  • Cristina Barbieru

    martie 16, 2018 at 12:43
    Răspunde

    Ce bunatati acolo. Picii au fost tare incantati, se vede.

  • lucruriprivitedejosinsus

    martie 16, 2018 at 10:39
    Răspunde

    Wooow... ce de bunatati aveti acolo. Piticii sunt cu adevarat rasfatati.

  • Miss Bear

    martie 16, 2018 at 10:03
    Răspunde

    Vai, ce de bunatati au primit. Cu siguranta v-ati bucurat cu totii de ele.

    • Elena
      to Miss Bear

      martie 18, 2018 at 22:43
      Răspunde

      Da,da, asa este, cu totii ne-am bucurat, am intrat in mintea copiilor , chiar am si mancat cate o acadea :))

  • Bratu Gabriela

    martie 16, 2018 at 09:29
    Răspunde

    Cat de fain! Pai cred ca si eu eram.incantata de toate minunile alea colorate@!!

  • Rodica Mihaela

    martie 16, 2018 at 08:51
    Răspunde

    O sa le caut si eu pe Emag pentru ca o sa-i placa tare mult baietelului meu.

  • Adriana Ivan

    martie 15, 2018 at 22:17
    Răspunde

    Ce de produse atrăgătoare. Îmi imaginez ce bucurie a fost acolo.

    • Elena
      to Adriana Ivan

      martie 18, 2018 at 22:41
      Răspunde

      Daaa, nu stiau pe ce sa puna mana mai intai :))Le fugeau ochii dupa toate lucrurile in acelasi timp :))

  • Brindusa Aluculesei

    martie 15, 2018 at 21:37
    Răspunde

    O adevarata incantare pentru copii!

  • paula sosoi

    martie 15, 2018 at 16:23
    Răspunde

    wow! Bib a mea ar fi fost foarte incantata de Hello Kitty ;)

  • evaancutahamza

    martie 15, 2018 at 16:22
    Răspunde

    Wow, cat de bine arata! Si mie imi fac cu ochiul toate alea, nu ma mir ca si copiilor le plac!

  • mihaelanistor

    martie 15, 2018 at 16:18
    Răspunde

    O perioadă o să aibă activitate!

    • Elena
      to mihaelanistor

      martie 18, 2018 at 22:39
      Răspunde

      Sa stii ca nu pentru mult timp. Imediat au facut puzzle, au colorat, au modelat. Le trebuie stoc nou :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate