Smoothie 11

Imi doresc sa reusesc sa postez in fiecare dimineata cate un smoothie, fix asa cum le fac eu piticilor mei, doar ca de multe ori totul se intampla foarte repede si nu apuc sa fac poze. Sau alte dati le fac identic cu unele deja postate si atunci nu are rost sa pun de 2 ori aceeasi reteta.

Smoothie-urile sunt preferatele lor in detrimentul sucurilor din comert, iar asta nu ma face decat sa ma bucur ca prefera o bautura 100% naturala, sanatoasa si plina de vitamine.

Iata cum am pregatit smoothie-ul din aceasta dimineata:

smoothie

Astazi am folosit fructele dorite de copii:

-o banana , o lingurita polen crud, o lingurita miere de albine poliflora, cateva mure congelate si cateva fructe de zmeura-tot congelate,jumatate d mar, si bineinteles, un pahar cu apa.

Asa cum bine stiti din articolele anterioare, pun toate cele de mai sus in cana/bolul mixerului si mijez pentru 30 de secunde.

Rezultatul este cel asteptat, poate chiar mai bun, culoarea este superba, mirosul te duce cu gandul la vara, iar gustul este… e de-a dreptul delicios. Se poate consuma la micul dejun sau ca si gustare, este destul de satios si plin de beneficii pentru cei mici, dar si pentru noi. In primul rand, ajuta la cresterea imunitatii si apoi este cea mai potrivita sursa de vitamine pentru o zi intreaga.

Partea cea mai buna la aceste smoothie-uri este ca puteti combina orice fructe va plac voua sau copiilor, le faceti cat de groase sau subtiri doriti, le puteti lua si la drum.

Darius a zis ca si maine aleg tot ei din ce sa le fac suculet, asa ca, maine reteta noua 🙂

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Smoothie 10- cu lamaie,miere si polen crud pentru imunitateArticolul următor: Cabina foto Brasov: Servicii fotografice pentru evenimente reusite

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate