Rochiță de plajă perfectă pentru acest sezon

E vară, e soare și locuiesc aproape de mare. Ce poate fi mai frumos? Din păcate nu reușesc să ajung la plajă atât de des pe cât mi-aș dori. Dar îmi fac timp ori de câte ori pot. Atât pentru copii cât și pentru mine. Ador să mă bălăcesc. Să stau cu orele în apă. La fel de mult îmi place să mă plimb desculță pe malul mării la apus, cu orele. Anul acesta mi-am luat o rochiță super drăguță de plajă pe care o trag repede peste costumul de baie și gata.

Rochiță de plajă cu franjuri Carolla Albastru

Până anul acesta mă căram cu ditamai geanta de plajă în care-mi puneam schimburi, evitam rochițele. Nu mă întrebați de ce că nici eu nu știu.

Mi-am dat seama că o rochie este perfectă pentru o zi de plajă, atât pentru dus cât și pentru întors. Îmi doream de ceva timp o rochiță mai specială, deosebită, nu pompoasă, simplă și cu ceva al ei. Rar port rochii, iar atunci când aleg totuși s-o fac, îmi place să fie ceva mai diferit.

Costumul de baie îl am de la plaja.biz, de aceea am intrat tot pe site-ul lor când m-am hotărât să-mi iau și o rochiță de plajă.

M-am oprit din prima la modelul cu franjuri Carolla. Mi se pare o rochie de plajă foarte drăguță, chiar sexy. Se găsește în mai multe culori, însă eu am ales albastru. Dar bate spre turcoaz.

Rochița de plajă are cu franjuri și model crosetat pe spate și față. Este mărime universală, ceea ce este foarte important pentru mine, având mai multe kg în plus. Materialul este foarte plăcut la atingere. Îmi place mult de tot.

Lungime (incluzand franjurile): 100 cm

 

De ce să alegi o rochiță de plajă?

Este foarte cald și nimic nu merge mai bine în acest sezon peste costumul de baie decât o rochiță de plajă. Musai colorată, din material subțire și moale, iar dacă este și vaporoasă este perfectă!

Fie că alegeți să o purtați peste costumul de baie sau peste o pereche de jeanși scurți, nu trebuie să vă lipsească din bagajul de plajă.

Cel mai important aspect atunci când alegeți să vă luați o rochie de plajă este să vă facă să vă simțiți confortabil și încrezătoare. Astfel va adăuga farmec personalității voastre.

Ce rochie de plajă ai pus în bagaj pentru vacanță?

 

2 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Acid Hialuronic- de la moleculă la ingredientArticolul următor: 120 ani Milka- La mulți ani!

Comentarii

  • Susi Hill

    septembrie 15, 2021 at 04:59
    Răspunde

    This beach is so beautiful, thanks for sharing. I happen to have a sexy swimsuits for women, which is very suitable for surfing on the beach.

  • Mihaela Popa

    august 3, 2021 at 20:42
    Răspunde

    🤩🤩🤩

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate