Îmi place să vânez Chilipirul zilei

De când a apărut opțiunea cumpărăturilor online, parcă ai cumpăra câte ceva de pe fiecare site ieșit în cale, nu? Și dacă tot nu îți poți ține degețelele potolite să nu mai dea click după click, măcar alege un magazin care să aibă o gamă variată de categorii de produse, astfel încât să găsești cam tot ce ai nevoie în același loc și la un preț rezonabil. Cum ar fi Chilipirul-zilei.ro.

Cumpărături inteligente la prețuri decente

A venit vacanța și zilele toride de vară ne fac să petrecem mult timp în casă. Ei bine, adulți fiind, ne găsim fel și fel de ocupații. Dar ce le facem copiilor? Pe lângă teme, joacă, desene și alte cele, au nevoie și de activități noi, care să le capteze atenția, să le pună la lucru imaginația și să le satisfacă curiozitatea.

După cum ziceam, îmi place să vânez chilipiruri. Și pornind de aici am ajuns să plasez o frumusețe de comanda online, care să împace toată familia.

Am intrat pe Chilipirul-zilei.ro, locul în care găsești o mulțime de categorii de produse, de la decorațiuni și accesorii pentru casă, curte și grădină, mobilă, produse utile în bucătărie, până la produse pentru diferite hobby-uri, artă și meșteșuguri, utile atât pentru adulți cât și pentru copii. Și sigur mai erau câteva categorii, dar le puteți explora și singuri. Asta pentru a vă face o idee despre ce zic.

Practic, în același loc ai o multitudine de produse printre care să te plimbi, virtual vorbind. Astfel, adaugi în coș tot ce-ți poftește suflețelul doar cu un click, fără să mai pierzi timp prin magazine, fără să dai bani pe combustibil…știi ce zic, economie! Și din ce economisești poți să îți mai iei ceva🤫!

Ce am vânat de la Chilipirul zilei

Revenind la comanda mea, am luat diferite chestii dar m-am axat pe lucruri care să țină copiii ocupați. În același timp să le ofere acea senzație de activitate interactivă și distractivă. Și pe care să o facem împreună. Da, să petrecem și mai mult timp împreună.

Vreau să spun că totul a decurs mai mult decât perfect, produsele au ajuns foarte repede și în perfectă stare.

Am ales 5 bucăți set de creație cu diamante, pe care vrem să le transformăm în tablouri. Deja lucrăm cu spor la ele. Reprezintă o activitate drăguță , recreativă și le antreneaza răbdarea.

Vreau să zic că sunt fascinante pentru copii. Și au costat între 20-30 lei bucata. Un preț pentru orice buzunar. Adică chiar se potrivește fraza: chilipirul zilei!

Tot în același stil am ales și un set de creație bijuterii cu care vom face brățări și brelocuri. Mai ales că aceasta este și una dintre pasiunile noastre comune, mărgelitul.

Nu au ei des acces la telefon, dar când vor să se mai uite la câte un filmuleț sau să vorbească cu rudele prin apel video m-am gândit că este mai ok să fie puse frumos într-un suport, decât să le țină în mânuțe și foarte aproape de ochi. Și ce suporturi… Am ales un set 6 suporturi pentru telefon, viu colorate și foarte drăguțe. Să mai zic și de prețul super mic? Chiar un chilipir!

Și, în sfârșit, mi-am luat și eu un suport reglabil pentru telefon. Pare calitativ și a avut în preț super ok. Mic, practic și util, bun de purtat peste tot.

Să nu vă faceți griji din pricina numelui site-ului, Chilipirul zilei. Chilipir înseamnă un preț foarte bun, chiar mic, comparativ cu prețul pieței. Dar produsele sunt noi și din ce am luat eu până acum, chiar calitative. Și da, prețul a fost mult mai ok decât pe multe alte site-uri.
În concluzie, recomand! Intenționez să mai plasez și alte comenzi.

1 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Află mai multe despre Alexandra- Consilier de dezvoltare personală prin Sport&Speech Motivațional și instructor în dans energeticArticolul următor: Avantajele și dezavantajele centralelor termice pe gaz și cele electrice: Care este alegerea potrivită pentru tine?

Related posts

Comentarii

  • wikis.ro

    septembrie 18, 2023 at 17:44
    Răspunde

    Felicitari pentru alegerea cumparaturilor online! Este cea mai simpla metoda prin care ne putem face un taram de jucarie in casa, la preturi irezistibile. Chilipirul […] Citește mai multFelicitari pentru alegerea cumparaturilor online! Este cea mai simpla metoda prin care ne putem face un taram de jucarie in casa, la preturi irezistibile. Chilipirul Zilei.ro are o gama foarte variata de produse, fiecare producator atestandu-si calitatea produselor sale. Daca te incumeti si ii sprei cate un ochi pe produse, poti gasi chilipiruri de care sa te bucuri, oricand. Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate