Dai comanda, te filmezi si 100lei garantat primesti

Comanzi online si la primirea coletului te filmezi, 100lei garantat primesti. Cash sau reducere pentru urmatoarea comanda.

Stii momentul ala cand ai treaba de nu mai reusesti sa faci nimic altceva? A, nu, uitasem ca acum comanzi pe net orice ai nevoie, inclusiv materiale de constructii. Da, este mult mai simplu si usor, adaugi produsele in cos, finalizezi comanda si gata. Din confortul casei tale, de pe santier sau de oriunde te-ai afla. Un alt avantaj este si faptul ca gasesti toate lucrurile intr-un singur loc, de la gresie, faianta pana la tigla metalica, usi de garaj sau pavaj.

Comanda online este cea mai sigura, ieftina si simpla varianta

sursa foto : vindem-ieftin

Magazinele online ofera multe avantaje clientilor, de aceea comenzile de materiale de constructii au capatat teren. Ideea este simpla, comanzi online si scapi de stresul de a alerga prin depozite. Uneori nu gasesti preturile pe care ti le doresti, alteori nu gasesti toate produsele din lista de necesar. Mai dai si peste persoane rau intentionate care iti baga pe gat fel si fel de produse care nu au nici o treaba cu raportul calitate-pret, vor doar sa isi vanda marfa. Aici apare economia de stres, timp si bani.

Cei de la Vindem-Ieftin.ro, pe langa o gama vasta si variata de produse, reduceri si oferte, mai au o surpriza pentru clienti. Acestia primesc garantat 100lei, sub forma de reducere sau cash, la urmatoarea comanda. Nu trebuie decat sa filmezi produsele la livrare si sa le trimiti filmarea. Aceasta super oferta este valabila indiferent de cate comenzi se mai plaseaza dupa prima, daca se filmeaza de fiecare data livrarea. Ca si exemplu, plasezi 11 comenzi si primesti 10 vouchere de reducere. Foarte tare, nu? Chiar prind chestiile astea si din pacate vad ca nu sunt multe firme care isi fidelizeaza clientii, oare de ce?

In schimb, reducerea de 100lei nu se ia in calcul daca se da o completare de produse de acelasi fel ca in comanda initiala. De exemplu, ai uitat sau ai masurat gresit si ai mai avea nevoie de 2 pachete de gresie, 2 de faianta si 3 tevi metalice, aceleasi modele, atunci este de la sine inteles ca este vorba despre o completare.

Personal am inceput sa comand foarte mult online. Va spun si motivele. Pe langa faptul ca gasesc totul intr-un singur loc fara a mai fi nevoie sa alerg cu copiii dupa mine, preturile sunt mult mai mici decat in depozite, livrarea se face la termenul stabilit si in cele mai bune conditii. Totul este simplu, rapid si foarte sigur. Pot compara din timp ofertele, evit astfel si comisionul meseriasilor care imi recomandau de obicei depozitele sau produsele cu care lucrau. Asa ajungeam eu sa platesc materialele cat nu faceau, la care adagam si mana de lucru care este la pret cu materialele, ca asa se socoteste acum. Nici calculatorul nu mai facea fata si din portofel ieseau fluturi inainte de vreme.

Sa nu uit, firmele pot scuti astfel cheltuielile cu personalul si administrarea departamentului de achizitii, scapand si de comisioanele datorate acestuia.

Marfa primita la livrare este intotdeauna exact cea ceruta de client, livrata direct de la producator, astfel riscul la achizitie este zero. Practic scapati de cateva griji.

Comanda online este sfanta in zilele noastre. Indiferent ca ai nevoie de Osb exterior, panouri sandwich, tevi metalice, tamplarie Pvc Adf sau tencuiala decorativa Weber, toate acestea sunt la un click distanta. In felul acesta iesi in castig din toate partile, fara alergatura, timp si bani pierduti. Fara meseriasi care sa iti bage pe gat fel si fel de produse scumpe si slab calitative.

Nu uitati sa trimiteti recenzii video la primirea comenzii, v-am scris mai sus despre oferta de 100lei reducere.

Eu m-am convins de ceva timp, comanda online este mult mai avantajoasa decat cumpararea produselor din magazinele fizice. Si mai ales ca vorbim despre materiale de constructii.  Tu?

 

*Articol scris in cadrul competitiei SuperBlog 2018, proba 4.

 

 

 

 

15 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Peste-n dovleac- mancare de sezonArticolul următor: A inceput marea imunizare. Afla secretele mele!

Related posts

Comentarii

  • Alexandra Vranciuc

    octombrie 25, 2018 at 14:41
    Răspunde

    foarte interesant super idee

  • Comanescu Cristina

    octombrie 25, 2018 at 14:36
    Răspunde

    O idee de fidelizare foarte buna Ar trebui implementata de cat mai multe firme de comert online si nu numai

  • Andutu Alex

    octombrie 23, 2018 at 19:30
    Răspunde

    O super idee😉

  • VERONICA ACHIM

    octombrie 21, 2018 at 17:37
    Răspunde

    O buna initiativa ;speram ca pe viitor multe companii sa faca asta chiar ar fi nevoie.

  • […] Dai comanda, te filmezi si 100lei garantat primesti […]

  • Iordache elena

    octombrie 15, 2018 at 23:08
    Răspunde

    Bravo lor! Rar ți e dat sa auzi asa ceva, astfel atrag clienți. .

  • Marinescu Constantina Cristina

    octombrie 15, 2018 at 08:45
    Răspunde

    Îmi place foarte mult ideea lor de a-și răsplăti clienții, păcat că sunt doar câteva magazine online care fac treaba asta

  • Georgiana Popa Vlas

    octombrie 15, 2018 at 08:20
    Răspunde

    Foarte interesant ,un mare like pt faptul ca ofera reducere de 100 lei, omg ! 🙈🙈🙈 Imi plac recomandarile tale! ❤

    • Elena
      to Georgiana Popa Vlas

      octombrie 16, 2018 at 09:11
      Răspunde

      Da, prinde bine treaba asta, in felul acesta isi fidelizeaza clientii. Si unde mai pui ca pe ei chiar ii intereseaza in ce stare ajung […] Citește mai multDa, prinde bine treaba asta, in felul acesta isi fidelizeaza clientii. Si unde mai pui ca pe ei chiar ii intereseaza in ce stare ajung produsele la client. Multumesc frumos! Read Less

  • Rebecca mihaela Caragea

    octombrie 15, 2018 at 08:20
    Răspunde

    O idee super tare Felicitări lor

  • Naty Mihaela

    octombrie 15, 2018 at 06:15
    Răspunde

    O buna initiativa ;speram ca pe viitor multe companii sa o aplice .

    • Elena
      to Naty Mihaela

      octombrie 16, 2018 at 09:09
      Răspunde

      Da, da, chiar ar fi indicat. In felul acesta clintii revin mereu cu comenzi, este in avantajul tuturor.

  • Manuela

    octombrie 15, 2018 at 05:33
    Răspunde

    Succes! 🤗Sotul face cumparaturi online zilnic(atat pentru casa cat si pentru colegii lui) si orice site care are preturi mai mici este de mare ajutor.

    • Elena
      to Manuela

      octombrie 16, 2018 at 09:09
      Răspunde

      Si al meu sot a inceput sa faca comenzi online pentru orice, inclusiv piese pentru masina si materiale de constructii :))

  • Valeria Chertes

    octombrie 15, 2018 at 00:02
    Răspunde

    Eu nu prea am facut cumparaturi online, succes la concurs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate