Top 3 produse pe care le pun pe față în sezonul rece

Deși iarna aceasta seamănă mai mult a primăvară, nu trebuie să neglijăm nevoile tenului. Este sezonul în care simțim un disconfort la nivelul feței, cum ar fi deshidratarea, dar pot apărea și iritații. Să nu mai spun de buzele crăpate. Dacă și tu te confrunți cu aceste probleme, înseamnă că știi perfect despre ce vorbesc. În acest articol îți povestesc despre 3 produse pe care le folosesc în sezonul acesta și care mă ajută foarte mult.

3produse pe care trebuie să le încerci în sezonul rece.

Schimbările bruște de temperatură nu ne fac bine în niciun fel. Iar asta se vede atât la interior, cât și la exterior. Soluții sunt la tot pasul. Dacă pentru imunitate folosesc alimente și suplimente cu un conținut ridicat de vitamina C, și pentru hidratarea și îngrijirea tenului am găsit câteva produse potrivite.

Rutina mea de îngrijire a tenului pe timp de iarnă

  1. Am făcut o obișnuință din a-mi curăța tenul în fiecare dimineață și seară. Pentru asta folosesc de mai bine de 6 ani produsele Bioderma. Apa micelară este nelipsită, însă de ceva timp am descoperit Laptele de curățare Bioderma Hydrabio, acesta fiind primul produs pe care îl pun dimineața pe față. Curăță și demachiază super bine, reduce sensibilitatea tenului și redă pielii capacitatea sa naturală de hidratare.
  2.  După curățarea tenului aplic o cremă hidratantă pentru față de la La Roche-Posay. Este o cremă pentru ten sensibil, din gama Toleriane Sensitive. Diminuează sensibilitatea feței și hidratează intensiv. Tenul meu o adoră.
  3.  În funcție de timp, cel puțin o dată pe săptămână îmi răsfăț tenul cu o mască de față cu efect de curățare, regenerare și hidratare. Folosesc măștile pentru reîmprospătarea tenului, de multe ori îl simt obosit. Cea de la Bioderma, Hydrabio Maque, este preferata mea. Pe lângă faptul că hidratează în profunzime, oferă și luminozitate tenului.

Obișnuiesc să folosesc zilnic și un balsam de buze hidratant, astfel evit crapaturile și usturimile la nivelul buzelor.

Acestea sunt produsele mele preferate pe timp de iarnă, care-mi protejează și hidratgează tenul. De obicei le comand de pe Notino.ro, acolo unde găsesc frecvent reduceri.

Frigul, poluarea dar și stresul afectează tenul, de aceea este foarte important să îl protejezi față de efectele mediului.

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Invatarea prin …joacaArticolul următor: Bijuterii de poveste – 5 motive pentru care sa alegi Ioana Preda

Related posts

Comentarii

  • Andreea Sandu

    iulie 16, 2020 at 19:00
    Răspunde

    Si eu folosesc produse Bioderma. Le ador! Acum le folosesc si pentru bebelina mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate