Bioderma Photoderm Cover Touch SPF50+

În ultimii ani am început să înțeleg importanța produselor cu factor de protecție cât mai mare, folosite în special pe timpul verii. Asta după ce mi s-au accentuat petele pigmentare cu care am rămas încă de la prima sarcină. De când am descoperit produsele cu protecție solară Photoderm de la Bioderma mi le-am cumpărat în fiecare an din Farmacia Tei.

Spre bucuria mea, Bioderma s-a gândit ca la începutul sezonului cald să-mi facă un mic cadou. Mi-a trimis noul produs Photoderm Cover Touch care poate fi folosit pe perioada verii, avand SPF 50+. N-aveți idee cât de mult m-am bucurat când am primit coletul. Asta pentru că iubesc în general produsele Bioderma. Și pentru că este unul din brandurile de top cu o gamă diversificată de dermatocosmetice extrem de bune. Cel puțin eu mi-am rezolvat mai multe probleme ale tenului cu ajutorul produselor lor.

Proprietăți Photoderm Cover Touch de la Bioderma

Am fost plăcut surprinsă de coletul primit de la Bioderma. A fost tare drăguț, aș putea spune chiar cochet. Practic, este o cutie magnetică foarte drăguță .În interiorul acesteia am găsit două creme Photoderm Cover Touch 50+ , dar și un burețel care ajută la distribuirea uniformă a produsului pe ten. Crema este în două nuanțe, deschis și auriu. Pe cutiile cremelor se pot vedea buline cu nuanța exactă, așa că am știut din start care mi se potrivește. Nu sunt prea deschisă la ten, dar nici prea închisă, așa că am testat din prima nuanța deschis care parcă este făcută special pentru tenul meu.

Proprietăți Photoderm Cover Touch

-SPF 50+ , protejează împotriva razelor UVA și UVB cu 100%filtre minerale.

-Acoperire de lungă durată

-Potrivit pentru piele mixtă și grasă, cu cicatrici acneice și pete

-Putere mare de acoperire

-Lasă pielea să respire

-Previne formarea de noi imperfecțiuni

– Uniformizează, corectează nuanța pielii și acoperă perfect imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali.

– Matifiază pielea timp de 8 ore, lăsând-o să respire

-Porii nu sunt blocați, imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv

-Combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™* oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare

-Testat sub supraveghere dermatologică

-Toleranță cutanată și oculară foarte bună

-Non comedogenic

-Fotostabil

-Rezistent la căldură și umiditate.

Iată ce părere am eu despre Photoderm Cover Touch de la Bioderma

Photoderm Cover Touch de la Bioderma are consistența unei creme. Vine într-un ambalaj clasic de plastic, care face foarte ușoară dozarea produsului. Cantitatea este de 40 ml. Se întinde foarte bine pe ten, nu încarcă și nu lasă senzația aceea de mască precum multe fonduri de ten. Este exact crema de care are nevoie orice femeie. Este un produs minune, aș putea spune. Nu usucă tenul, are un grad de acoperire mediu spre mare, o rezistență bună pe timpul zilei dar mai ales, are factor de protecție solară foarte ridicat. Am pete pigmentare și uneori coșuri, iar produsul acesta este genial pentru tenul meu.

L-am folosit de câteva ori și la plajă unde, după fiecare bălăceală îl reaplicam pe ten. Dar pentru zilele normale, fără probleme rezistă ore bune. Cel puțin eu am ajuns acasă după vreo 6 ore de alergătură prin oraș și era intact înainte de demachiere.

Pur și simplu îmi place la nebunie. Ați observat că nu prea recomand fonduri de ten pentru că nu prea folosesc. Practic, nu le suport pe față. Rar să-mi priască unul. Dar această cremă este senzațională. Iar voi știți că nu laud la superlativ aiurea orice produs.

Protecția solară este absolut necesară dacă dorim să evităm fotoîmbătrânirea, petele pigmentare și alte probleme care pot apărea de la expunerea zilnică la razele soarelui. Singura soluție este să ne îngrijim încă de la tinerețe pentru a preveni astfel de probleme ale pielii.

Folosiți cremă cu protecție solară pe perioada verii? Ce părere aveți despre această cremă de la Bioderma?

10 comentarii
10 like-uri
Articolul anterior: Sano Maxima Perfume Collection- un căpăcel plin cu amintiriArticolul următor: Puncte negre? Iată cum puteți scăpa de ele.

Related posts

Comentarii

  • Simona Banica

    septembrie 6, 2020 at 06:26
    Răspunde

    Un produs bun ca toate produsele Bioderma!

  • Inna Alina

    septembrie 5, 2020 at 21:59
    Răspunde

    Este foarte buna si eficienta si eu o folosesc!

  • Mihaela

    august 20, 2020 at 14:28
    Răspunde

    Sunt niste produse de nota 10! Folositi cu incredere

  • Alexandra

    iulie 27, 2020 at 20:48
    Răspunde

    Excelent produs, multumesc mult pentru recomandare!

  • Roxana Popa

    iulie 20, 2020 at 19:12
    Răspunde

    Îl am și eu de o săptămână,îl port zilnic! Îmi place că îmi lasă tenul mat ,dar mie mi -se transfera pe telefon și mă […] Citește mai multÎl am și eu de o săptămână,îl port zilnic! Îmi place că îmi lasă tenul mat ,dar mie mi -se transfera pe telefon și mă enervează teribil! Read Less

  • Larisa

    iulie 20, 2020 at 17:25
    Răspunde

    Ador produsele de la bioderma, sunt foarte bune, nu am folosit inca produse cu factor de protecție, probabil sunt foarte bune, eu am folosit gel […] Citește mai multAdor produsele de la bioderma, sunt foarte bune, nu am folosit inca produse cu factor de protecție, probabil sunt foarte bune, eu am folosit gel de curățare și crema pentru acnee, se merita să încerci de la bioderma chiar au produse foarte bune. Read Less

  • Lavinia Hulb

    iulie 20, 2020 at 16:54
    Răspunde

    Bioderma

  • Lorena Anamaria Zamfir

    iulie 20, 2020 at 13:03
    Răspunde

    Un produs foarte util pentru zilele toride de vara, având SPF 50!🧡👍

  • Monea Simona

    iulie 20, 2020 at 12:28
    Răspunde

    Super prezentare... Super produs... Am și eu nuanța auriu, care mi se potrivește de minune... Este cel mai bun produs folosit vreodată... Îmi acoperă foarte […] Citește mai multSuper prezentare... Super produs... Am și eu nuanța auriu, care mi se potrivește de minune... Este cel mai bun produs folosit vreodată... Îmi acoperă foarte bine petele pigmentare... Read Less

  • Valeria Chertes

    iulie 20, 2020 at 11:38
    Răspunde

    Îmi place ce am citit în descrierea ta,mie îmi plac foarte mult produsele Bioderma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate