Marea deschidere SMYK All For Kids în City Park Mall Constanța

Copiii mei numără de la începutul lunii zilele până la 1 iunie. Consideră că este ocazia potrivită pentru a mai primi daruri. De curând au aflat că se deschide un nou magazin Smyk All For Kids în Constanța și erau nerăbdători să pornească în vânătoarea de cadouri. Evident, am cedat insistențelor. Recunosc, de bunăvoie, căci știam că-și vor alege lucruri drăguțe de care se vor bucura mult timp.

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide al doilea magazin în Constanța

Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin în Constanța, rețeaua națională s-a extins la 23 magazine.

Consider că au ales momentul ideal pentru deschiderea acestui magazin. În apropierea zilei de 1 iunie, dar mai ales la început de sezon estival. Atunci când copiii au nevoie de o nouă garderobă, de jucării pentru nisip, soluții de făcut baloane etc. Este plin de produse utile, în culori vesele și din materiale prietenoase. Iar atunci când reducerile sunt semnificative tentațiile devin foarte mari.

Odată ajunși în magazin, copiii s-au uitat la rochițe, tricouri, pantaloni scurți, șosete și tot ce ține de articole vestimentare. Apoi la jucării. Lego, puzzle, păpuși, pistoale, seturi de curse, mașini și camioane, jocuri interactive, tot ce și-ar putea dori cei mai activi copii, acolo erau. Recunosc, m-am bucurat în aceeași măsură cu ei, mai ales când am văzut că mare parte din acestea ajută și susțin dezvoltarea creativității și imaginației năzdrăvanilor.

Sesiune de shopping în ziua deschiderii

În noul magazin Smyk All For Kids din City Park Mall Constanța găsiți o gamă variată de produse de calitate superioară și prețuri avantajoase pentru copiii de la 0 până la vârsta de 14 ani. Chiar aveși de unde alege.

De la haine și încălțăminte până la jucării educaţionale. Piticii mei adoră să meargă în Smyk All For Kids așa că nu aveam cum să ratăm deschiderea. Le-am calcat pragul în prima parte a zilei și ne-am putut bucura în voie de promoții.
Personalul a fost foarte amabil, atmosfera extrem de plăcută, mi-a fost dor de o astfel de ieșire cu cei mici.
Și-au făcut câteva planuri de pe drum, am stabilit un buget și la final am rămas plăcut surprinsă să văd că s-au încadrat perfect. Noroc cu super oferta de 50% la jocul pe care și-l doreau de ceva timp băieții : JUMANJI. Fata și-a ales o pereche de balerini foarte drăguți, la fel, cu reducere de 50%.  Practic, în bugetul stabilit și-au luat mai multe lucruri decât credeam. Se descurcă bine la cumpărături.
În plus, ne-am numărat printre primii 100clienti și piticii au primit cadou la casa de marcat un pix Pilot Frixion. Mare bucurie pe ei. Au plecat extrem de fericiți și mulțumiți.
👉 În perioada 28-30 mai, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de până la -50% la îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării, dar şi de tombolă cu premii pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate.

 

5 comentarii
14 like-uri
Articolul anterior: Oferte și reduceri la mii de produse- GLAMIArticolul următor: Acid Hialuronic- de la moleculă la ingredient

Related posts

Comentarii

  • Munteanu Corina

    august 3, 2021 at 21:32
    Răspunde

    Frumos tare poate ajungem si noi pe la constanța!

  • Asaftei Simona

    mai 31, 2021 at 16:23
    Răspunde

    Sunt foarte multe produse acolo și au avut ce vedea și ce-și alege .Mă bucur pentru ei ,tare drăguți sunt .Spor la joacă !

  • Lorena Anamaria Zamfir

    mai 30, 2021 at 17:28
    Răspunde

    Să să bucure de ele! La mine in oraș nu este acest magazin.

  • Inna Alina

    mai 30, 2021 at 17:27
    Răspunde

    Ce frumos este acolo,e bine ca piticii au fost fericiti!

  • Claudia L Chivu

    mai 30, 2021 at 16:25
    Răspunde

    Ce frumos este acolo! Poate ajungem si noi la Constanța!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate