De ce să folosim toamna ser cu acid hialuronic- Vichy Mineral 89

Am mai vorbit și în trecut despre produse cu acid hialuronic și proprietățile acestora. Este un ingredient ce nu ar trebui să ne lipsească din rutina de îngrijire zilnică a tenului, mai ales după o anumită vârstă.

Eu am tot primit prin diferite campanii de testare, despre care v-am anunțat mereu pe facebook, eșantioane și miniaturi ale serului Vichy Mineral 89 și, testând mi-a plăcut mult. De aceea am hotărât să-l și comand în varianta full size. Și dacă-l tot folosesc de ceva timp, a venit vremea să vă și scriu câteva cuvinte despre acest produs cu conținut foarte ridicat de acid hialuronic.

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță hidratantă care se regăsește în mod natural și normal în corpul uman. Aceasta menține pielea hidratată și fermă. Doar că, odată cu înaintarea în vărstă nivelul său scade și de aici apar ridurile. Îmbătrânirea pielii.

În zilele noastre acidul hialuronic se regăsește ca ingredient principal în multe produse cosmetice, menite să ne ajute la hidratarea pielii, astfel încât să ținem ridurile la distanță. De la seruri, creme și diferite fiole, acestea fac ca îngrijirea tenului să fie posibilă din confortul casei noastre.

Vichy Mineral 89- Hyaluron-Booster

Ser Vichy Mineral 89 este un ser hialuronic foarte concentrat.  După cum spuneam, eu am avut ocazia să-l testez de mai multe ori și plăcându-mi foarte mult, l-am comandat de pe notino.ro în varianta full size de 75ml.

Înainte de a-l comanda am facut un research și am înțeles că un ser cu acid hialuronic este mult mai eficient decât o creme cu aceleași ingrediente. Serul are o absorbție mai bună și rezultate vizibile mult mai repede. Iar eu pot confirma asta.

Ce se spune despre Vichy Mineral 89

  • Reduce ridurile pe față, pe gât și pe decolteu.
  • Întărește funcția barierei cutanate și are efect de lifting facial.
  • Regenerează și hidratează intens pielea.
  • Lasă tenul fin ca mătasea.
  • Îmbunătățește capacitatea pielii de a combate radicalii liberi.
  • Conține o combinație unică, de apă termală Vichy în concentrație de 89% și acid hialuronic de origine naturală.
  • fără parfum, silicon sau alcool
  • conține numai 11 ingrediente

Cum am folosit Vichy Mineral 89 cu acid hialuronic

Aplic câteva picături de ser dimineața și seara pe tenul perfect curat. Masez ușor pe ten, întind căteva picături și pe gât până spre decolteu. Seara nu obișnuiesc să folosesc cremă, dar ziua, după ce acesta intră în totalitate în piele, pun pe față o cremă hidratantă cu spf ridicat.

Pentru tenul meu este un produs adjuvant, decent, curat și ușor, ce îmi aduce un plus de acid hialuronic. Mie chiar îmi place mult acest ser, îmi simt tenul super ok, mai ales în această perioadă. Știm cu toții că toamna apar niște schimbări bruște de temperatură iar tenul le resimte. Și oricât de bun este, atunci când ieșiți din casă aplicați și o cremă intens hidratantă, neapărat cu SPF.

Am citit că aceleași proprietăți le are și serul Hyalu b5 , dar deocamdată nu l-am testat. În caz că-l voi testa, pot reveni cu detalii și despre el.

Dacă mă întrebați pe mine, îl recomand cu drag. Dar… Nu uitați, niciun produs nu face minuni, nu șterge ridurile, ci mai degrabă le previne sau le „ține pe loc”. Pentru o piele sănătoasă, perfect hidratată, tonifiată și luminoasă folosiți zilnic produse cu acid hialuronic, dar lucrați și la interior. De acolo pornește totul. Beți multă apă, faceți mișcare în aer liber, aplicați un ser și o cremă hidratantă și cu siguranță veți fi mulțumite de rezultate!

 

2 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Perwoll Caps- grijă pentru țesături și culoriArticolul următor: SUPERBLOG de toamnă… ediție aniversară 10 ani

Related posts

Comentarii

  • Mara

    noiembrie 13, 2021 at 14:52
    Răspunde

    Foarte bun, multumesc mult pentru recomandare ;)

  • Inna Alina

    octombrie 6, 2021 at 18:55
    Răspunde

    Și eu îl folosesc și sunt foarte mulțumită de el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate