Tratamente faciale pentru un ten sănătos înainte de sărbători

Doamnele și domnișoarele iubesc să-și îngrijească tenul în fiecare zi. Căci da, pielea ne este carte de vizită, fie că ne place să recunoaștem sau nu. Și mai știm și că un ten sănătos și frumos necesită îngrijire. De aceea, de cele mai multe ori este bine să apelăm la  serviciile unui salon de înfrumusețare pentru tratamente faciale. Cu atât mai mult când se apropie sărbătorile și vrem să fim impecabile.

Tratamente faciale- Respect și răsfăț pentru ten

Mersul la salonul de înfrumusețare înseamnă, înainte de toate, respect pentru ten. Iar mai apoi, răsfăț. Pentru că de ce nu? Merităm!

Știm toate că de-a lungul anilor tehnologia a evoluat și tratamentele faciale sunt din ce în ce mai benefice pentru sănătatea tenului.

Ca exemplu personal, am apelat până acum de câteva ori la serviciile unor saloane de înfrumusețare. Pentru curățarea tenului și câteva ședințe de rejuvenare facială, care m-au ajutat să scap de petele rămase după sarcini. Plus câteva ședințe de epilare definitivă, dar asta este altă discuție. Pe lângă faptul că m-am simțit super răsfățată, am avut și rezultate foarte bune.

Tipurile de piele sunt diferite, problemele fiecăreia dintre noi sunt diferite, de aceea este bine să apelăm la specialiști pentru a ne personaliza tratamentele în funcție de ceea ce avem nevoie fiecare.

Știu că se apropie sărbătorile cu pași repezi și doriți să aveți un ten impecabil, de aceea vă recomand să luați în calcul ofertele de Black Friday de la Silhouette Medical Beauty .

Orice tip de ten ați avea, veți vedea că primul pas este curățărea. O curățare în profunzime, cu cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație, lucru care nu se poate face acasă.

Tenul trebuie curățat în profunzime indiferent dacă există probleme mai mari sau spre deloc. Veți vedea rezultate încă de la prima utilizare. Tenul va fi vizibil mai curat, mai luminos și mai fin. Vă va plăcea senzația de după, îl veți simți hidratat și machiajul se va așeza mult mai uniform.

În momentul în care tenul este curat, esteticianul poate recomanda cel mai potrivit tratament facial. Poate fi un tratament anti-aging și pete pigmentare (microdermabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament) sau un peeling (o acțiune exfoliantă profundă) .

Bineințeles, nu trebuie să vă opriți doar la tratamentele faciale. Sunt atât de multe servicii de care vă puteți bucura și răsfăța achiziționându-le de la Silhouette la super reduceri de Black Friday.

  • Tratamente corporale: Tratamente de Remodelare și Slăbire, Anticelulitic și Vergeturi, Fermitate și Tonifiere, Drenaj și Detox, Masaj și Ritualuri SPA
  • Fără riduri în zona ochilor și a frunții
  • Buze conturate și voluminoase.
  • Epilare definitivă

Tu la ce tratamente faciale apelezi ?

 

 

1 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Stil de viață sănătos- trend sau necesitate?Articolul următor: Este timpul să mă surprind cu cadouri toamna aceasta

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    noiembrie 12, 2022 at 14:42
    Răspunde

    Crema hidratanta si SPF atat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate