October Bloggers Meeting la Constanta

Hei, nu mai este chiar octombrie, dar vreau neaparat sa va povestesc cum a fost la intalnirea bloggerilor din Constanta, pe 20 octombrie. Evenimentul s-a numit October Bloggers Meeting si s-a desfasurat la hotel Parc din Mamaia, mai exact la etajul 13- in cadrul SkyView Bar, de unde am avut o super vedere asupra marii.

Fetele s-au mobilizat, AdinaIulia si Adela, si au reusit sa ne stranga offline la un eveniment ce era destinat bloggerilor de beauty. Chiar aveam nevoie de o astfel de intalnire, de la SecretSanta nu ne-am mai vazut. Pe aceasta cale tin sa le multumesc si sa le spun ca apreciez efortul lor, pentru ca nu este usor sa te ocupi de organizarea unui astfel de eveniment.

Iata cum a fost la October Bloggers Meeting

In primul rand va spun ca am avut dress-code: Tinuta de toamna. Asa ca m-am conformat 🙂


Ne-am intalnit si reintalnit o mare parte din bloggerii si vloggerii de beauty din Constanta, pentru a vorbi despre noile produse de beauty aparute pe piata, despre tot ce tine de aria asta, insa nu numai. October Bloggers Meeting a inceput cu un discurs al fetelor, dupa care  Iulia ne-a prezentat cateva informatii si sfaturi foarte utile despre demachere si ingrijirea zilnica a tenului. Recunosc ca a fost pe aceeasi lungime de unda cu mine, erau lucruri pe care le pun deja in aplicare de foarte mult timp. Cu apa micelara aveam o nedumerire mai de mult si m-am lamurit. Thanks!

Iulia, Adela si Adina

Am „avut liber” sa discutam despre ce dorim, a fost o intalnire informala, lucru care mi-a placut foarte mult. Au fost si 2 persoane noi pentru mine, dar cu care am interactionat foarte bine si ma bucur ca le-am cunoscut. Cu ceilalti ma stiu de ceva timp, cu unii de mai bine de 4 ani, asa ca am avut despre ce vorbi. Am discutat despre noutatile prezentate de fete, de blogurile noastre, am schimbat pareri, am impartasit experiente dar am vorbit  si depre viitoare colaborari. Fiind mai multe mamici printre noi, am gasit foarte multe subiecte comune.

Gabriela, Cristina si Cami Credit foto: Urbanstyle

Am avut ocazia sa testam produse de sezon de la brandul Bath & Body Works (care, apropos, miroseau divin)- distribuite de A Thousand Wishes, dar si produse foot care de la Titania

Ca de fiecare data, la intalnirile noastre,  Miss Baker ne-a fost alaturi si ne-a asigurat coltul dulce. Si la acest eveniment ne-au luat ochii si ne-au incantat papilele gustative cu: macarons, mini eclere, cannoli, red velvet cupcakes, pavlova, acadele si alte deliciosenii ale caror denumiri nu imi mai vin in cap acum :))

A fost si un moment in care Dragos, Formator Academia Delia Juja din Constanta si manager&make-up artist Cupio Constanta, a corectat machiajul unei participante la eveniment. A transformat machiajul acesteia intr-unul potrivit unei zile de toamna si ne-a vorbit despre trendurile de sezon in materie de beauty. Mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca toamna aceasta se poarta machiajul sidefat, culorile inchise pe pleoape si albastru! Da, albastru! Iar pe buze, culori metalice si cat mai mult luciu. Sezonul asta trebuie sa stralucim, sa fim glam. 

Daca totul a purtat denumirea de October Bloggers Meeting, nu putea lipsi decorul. Fetele s-au ocupat si de micile detalii: decoratiunile de sezon care au fost de efect.

Am petrecut 4 ore in compania unor persoane minunate, a fost o atmosfera placuta si sper din suflet sa mai facem astfel de intalniri. Bineinteles ca la plecare am primit o multime de cadouri din partea sponsorilor si le multumesc pe aceasta cale : Graphtec DesignClubul Yves Rocher ConstantaGreen Lab CosmeticsPellamarFeminohelpCupioAndalou NaturalsInglotBath & Body WorksElemisTechirR’SPA Beauty Center7th Heaven, Londa  si Miss Baker. Am primit foarte multe produse despre care va voi vorbi in articolele urmatoare.

A fost un eveniment reusit si sper ca fetele sa nu se opreasca aici, sa organizeze si altele pentru ca se descurca de minune!

 

 

 

 

 

10 comentarii
8 like-uri
Articolul anterior: De ce sa alegi un aparat de aerosoli pentru copii?Articolul următor: Un cadou special- bijuterii din argint cu cristale Swarovski

Related posts

Comentarii

  • […] articol anterior va povesteam cum a fost la evenimentul dedicat bloggerilor constanteni, October Bloggers Meeting 2018, la care am fost prezenta si eu. La […] Citește mai mult[…] articol anterior va povesteam cum a fost la evenimentul dedicat bloggerilor constanteni, October Bloggers Meeting 2018, la care am fost prezenta si eu. La sfarsitul articolului am scris si ca am primit o multime […] Read Less

  • Naty Mihaela

    noiembrie 15, 2018 at 15:51
    Răspunde

    Frumos eveniment si frumoasa rochita ! La fel si coltul dulce ,sunt in love cu dulciurile pe viata :)))

  • Bolean Daiana

    noiembrie 14, 2018 at 23:10
    Răspunde

    Sunt frumoase aceste evenimente aveți ocazia sa va întâlniți si sa schimbați păreri.

  • Marinescu Constantina Cristina

    noiembrie 14, 2018 at 19:16
    Răspunde

    Foarte frumoasă ținuta ta, ma bucur că ai participat la acest eveniment și că ți-a plăcut!

  • Monea Simona

    noiembrie 14, 2018 at 17:57
    Răspunde

    Foarte frumoasă întâlnirea voastră... felicitări...și la cât mai multe...și da candy barul era divin...😘😘😘

  • Valeria Chertes

    noiembrie 14, 2018 at 17:49
    Răspunde

    Sunt frumoase astfel de întâlnire ,mă bucur pentru voi.

  • Manuela

    noiembrie 14, 2018 at 17:14
    Răspunde

    Ati fost foarte frumoase!😊Ma bucur ca v-ati distrat si puteti participa la astfel de evenimente.

  • Iordache elena

    noiembrie 14, 2018 at 17:10
    Răspunde

    Un eveniment grozav, cu siguranta v ati distrat,mai ales si papipele gustative la ce bunatati a ti avut (ale mele plang decand le a vazut […] Citește mai multUn eveniment grozav, cu siguranta v ati distrat,mai ales si papipele gustative la ce bunatati a ti avut (ale mele plang decand le a vazut 😅😅😅). Sa tot aveti parte de astfel de evenimente! Read Less

  • Georgiana Popa Vlas

    noiembrie 14, 2018 at 17:09
    Răspunde

    Foarte frumoase asemenea evenimente ! Sper sa va mai intalniti! Pupici

  • Rebecca mihaela Caragea

    noiembrie 14, 2018 at 17:08
    Răspunde

    Un eveniment frumos Mă bucur pentru voi💛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate